Webshop & strikkeopskrifter

   garn  tilbehør  strikkeopskrifter  håndfarvet garn

Strik er lig med hygge. Det er en sommeraftens skønne skumringstime med en lækker bomuldsstrik i hænderne, det er ild i pejsen og tykke sokker, efterårsregn og rusk med te på kanden og favnen fuld af uld. Det er sweatre og gaver, som du selv har gjort betydningsfulde med dine egne hænder – og det er også at strikke drømme og kærlighed ind i dit tøj, og at tage dig tid til de små ting i livet.

I Fiftyfabulous Strik har jeg været kræsen på dine vegne, og udvalgt de lækreste garner til virkelig gode priser. Fordi livet er for kort til kedeligt garn – og fordi alle skal have mulighed for et hyggeligt nørkleri! Derfor er jeg stolt over at kunne tilbyde de skønne kvalitetsgarner fra Drops og Frisenvang, som jeg selv har strikket flittigt i gennem mange år. Alle disse garner er produceret med omtanke. Der er lagt vægt på ansvarlig produktion, lang levetid og gode naturmaterialer. Samtidig er priserne holdt i bund, hvilket betyder at du får de skønne fibre til en yderst rimelig pris.

Jeg har valgt at lade mine egne strikkeopskrifter være tilgængelige gratis. Det betyder så også, at de hverken er teknisk redigeret eller teststrikket i alle størrelser – til gengæld er du altid velkommen til at skrive eventuelle spørgsmål i kommentarfeltet under den enkelte opskrift, så skal jeg hjælpe dig, så godt jeg kan. Du kan finde mange flere gratis opskrifter på Garnstudios hjemmeside.

 

 

Politik for håndtering af personlige oplysninger     Handelsbetingelser     Kontakt