Decembers forsinkede liste

 

December. Absolut yndlingsmåned, hvor alting foregår i rolig langsommelighed, tilsat ultimativ hygge. Den eneste måned på året, hvor jeg er svær at lokke ud af landet, fordi julen bare aldrig er finere end herhjemme. I december skal jeg:

  • Følge med i de sjove nisselege i Dallas, hvor de har besøg af en Elf on a shelf, som gemmer sig de mest utrolige steder.
  • Bage småkager. Mange småkager. Og spise dem alle sammen i en ruf.

  • Tænde lys og sprede glæde. Alt efter evne og behov.
  • Strikke julestrik. Hjerter, stjerner, små nisser, og skønne små julegaver. Jeg er allerede færdig med min julesweater for i år, og den vil jeg bære non-stop indtil nytår.
  • Læse julebøger. Jeg elsker julebøger. Det er lidt ligesom julefilm; de bliver bedømt efter en langt mildere målestok, og det er der er noget hyggeligt over. Lige nu læser jeg Vintersøstre af Sarah Morgan, og den hører faktisk til i den rigtig gode ende. De næste på læselisten er Sophie Kinsellas En Shopaholics jul og Julen varer længe af Francesca Hornak – dem har jeg læst før, og jeg glæder mig mægtigt til at møde dem igen.
  • Shoppe julegaverne online. Ikke nær så hyggeligt som juleudstilling, men meget mere fornuftigt – og så kan man jo supplere med juleknas, julemusik og varm kakao undervejs.
  • Holde jul. Også selvom der er visse ting der er anderledes i år; selve julen kan intet lave om på. For Rør blot ikke ved min gamle jul – så skal det nok gå alt sammen. Og nissen lader sig ikke skræmme af Corona.

Til allersidst på måneden skal jeg gøre klar til at fejre nytårets komme i mit elskede lille Loveshack. Masser af god mad, god tid, og stille samvær – ikke den værste afslutning på 2020.

Jeg ønsker jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår, og takker så mange gange for året der gik. Tusind tak fordi I gider dele mit lille, hyggelige univers – det er jeg meget glad for!

Måske vil du også læse...