Familiefotos

Jeg elsker familiefotos! Mine unger er noget så bedårende, og jeg kan aldrig få nok af at se på dem 😉

For snart to år siden fik jeg overtalt familien til at stille op til fotografering. Heldigvis kender jeg Verdens Bedste Fotograf (hun er så god, at jeg er nødt til at skrive med store bogstaver!): Amalie, som er datter af Frk. T. Det er Amalie der har taget alle billederne i dette indlæg. Så god er hun!

For vores lille familie besluttede jeg mig for et lidt intimt set up. Alle hadede det – indtil billederne var fremkaldt 😉

Vi fik også taget billeder af vores udvidede familie; vores forældre, søskende, svigerinder, svogre, nevøer og niecer. 22 personer der alle skal se godt ud på ét og samme billede – det skal gå galt! Derfor gik jeg bevidst efter lidt utraditionelle løsninger, og jeg synes det lykkedes rigtig flot.

Dette er det nærmeste vi kom på et traditionelt familiebillede, men heldigvis lykkedes det barnebarnet at stikke af fra sin far, og dermed give billedet det krydderi, det ellers havde manglet!

Billederne er et skønt minde om en herlig sommerdag, hvor vi – efter fotograferingen (folk var jo klædt i sort og hvidt!) – spiste en forrygende frokost, og hyggede os til ud på de små timer.

Der er sket meget i vores familie siden da, og derfor er jeg ved at planlægge en ny fotografering. Første udfordring er at finde en dato hvor alle kan, næste udfordring bliver at komme op med et fedt koncept. Jeg har (foreløbig) tillid til processen…

/Pia

Måske vil du også læse...