Hvidt i hvidt

img_3574

Jeg elsker efteråret. Det er nummer 2 på min liste over de bedste årstider, der ser ud som flg:

 1. Jul (ja, det er en årstid!)
 2. Efterår
 3. Sommer
 4. Vinter
 5. Forår

Alligevel kan det godt føles en smule vemodigt at tage afsked med sommeren. Enhver forandring er selvfølgelig en velkomst, men det er også en afsked, og de er sjældent ret sjove. Man ved hvad man har, osv.

For at strække afskeden en smule har jeg valgt at finde alt mit hvide tøj frem, og skambære det lige indtil det overhovedet ikke giver mening mere (eller indtil jeg bliver træt af at pletrense og vaske 24/7). Der er ikke meget, der siger ‘sommer’ som et helt hvidt outfit, og tilsætter jeg så stråtaske og sandaler (kan altid varme tæerne under et tæppe senere), er jeg totalt i ferie-mode. Ikke skidt.

img_3573

img_3575

Måske vil du også læse...

2 Comments

 1. Helt enig, jeg bruker også mine helt lyse klær til det ikke gir mening lenger. Jeg pakket kofferten i dag med lyse klær for de neste fire dagene på jobb. Jeg vurderte litt mørkere, men la dem bort igjen akkurat med tanke på hva du beskriver.
  Jeg liker også godt høsten om den kommer med sol og litt godt vær. Det har vi ikke mye av i min del av Norge. Her er mye regn og vi d året rundt.

  Neste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Pia says:

   Jeg håber I får lidt Indian Summer – det har jeg jo bestilt her i Danmark, så måske det kan nå op til jer også?

Comments are closed.