Skøn hverdag

Når man mest arbejder hjemmefra, og oven i købet er iført ‘uniform’ (roben er vel nærmest en slags uniform – og den er i hvert fald ikke noget, jeg behøver at spekulere over) når man arbejder ude, så er det altså alt for nemt at ende i bløde bukser, bløde trøjer og bløde sokker i hverdagen. Det er jo overhovedet heller ikke nogen forkert strategi, meeeen… hver dag? Nej, vel? Og det bliver kun værre, i takt med at vi går mod vinteren. Dejlig nemt lige at smide en pæn frakke over sig når man skal ud jo – og så er der ikke nogen der kan se, at man bare har rullet sig i klædeskabets blødeste skuffer.

Jeg er derfor altid på udkig efter værdige alternativer. Tøj der er hyggeligt og nemt at bruge, men stadig pænt nok til, at skamrødmen ikke stiger op i kinderne på mig, hvis der kommer uventede gæster. Ikke fordi det ikke er okay at springe over hvor gærdet er lavest, men man behøver jo omvendt heller ikke at finde det sted, hvor det er fuldkommen udraderet.

img_5895
Faktisk synes jeg, at den nemmeste løsning er at have et par gode sager i baghånden, som kan opgradere alt det hyggelige. Min nye skjorte fra Heartmade er et fremragende eksempel på et stykke tøj som er super skønt, men stadig dejligt behageligt at have på. Flæserne, den høje krave og det herlige print gør den helt særlig at se på – men den er stadig nærmest lige så nem at have på som en gammel t-shirt. Den er faktisk så smuk, at selv mine blødeste yogabukser bliver præsentable – og med et par skinny jeans kan den redde enhver tøjkrise.

img_6214I lørdags fik den lov at komme med til fest, i selskab med mine smalle skindbukser og en klassisk blazer, og det kunne den også finde ud af. Snedig lille sag, som jeg nok skal få masser af glæde af! Jeg har købt den hos Abelone, hvor man faktisk også kan få en nyere udgave af mine (ældgamle) skindleggings.

Hvordan håndterer I det med hverdagstøjet – er I altid tjekkede, eller går der også ind imellem (lidt for meget) hygge i den hos jer?

Måske vil du også læse...

2 Comments

 1. Den skjorte er pæn!
  Da jeg boede i Holte, var jeg nabo til søsteren til hende der har Abelone 🙂 Dejlig butik!
  Noget af det jeg savner allermest ved at gå på arbejde er at tage pænt tøj og højhælede sko på. Ikke at jeg aldrig gør det, og jeg har faktisk meget pænt tøj, men jeg synker ret ofte ned i gummistøvler, bukser der kan tåle at en hund hopper op ad dem og en uskøn jakke (egentlig beregnet til elgjagt …) med mange praktiske lommer.
  Måske skal jeg købe sådan en skjorte …

  1. Pia says:

   Det er lidt det samme der sker for mig – derfor er vild med ekstravagante stykker tøj, som fx skjorten her. Jeg synes du skal kaste dig ud i det, og så engang om ti år kommer vi til at tale om ‘vores’ skjorte, og så viser det sig, at vi stadig bruger den begge to 😉

Comments are closed.