Efterårets læseliste

img_3663

img_9042

Lige om lidt er det efterår!!! Det er årstiden for hygge, for stearinlys, bløde hundeører, tykke sokker og stabler af gode bøger; en hel masse af alt det gode. Når man dertil lægger, at bikinisæsonen er definitivt forbi, så det indenfor den overskuelige fremtid er helt ok (faktisk nærmest en god ide) at proppe sig med kage og bland-selv slik, så er resultatet en vældig tilfreds Pia.

Min efterårs-læseliste minder rigtig meget om sommerens, bl.a. fordi nærmest alt blev skubbet til side, da jeg lige pludselig opdagede Harry Potter-bøgerne. Således har jeg både Sødbitter og The F Word til gode, men lidt nyt er der da også på listen:

img_3656Leave your mark af Aliza Licht– fordi jeg elskede #Girlboss, og denne her lyder som om den er skåret over nogenlunde samme læst.

img_3655Fitness junkie af Lucy Sykes & Jo Piazza – fordi den lyder sjov, og fordi jeg selv skal til at rode med det der fitness, og jo ikke vil risikere at det stikker af med mig (fnis – som om det nogensinde ville kunne ske. Lyder imidlertid meget godt!). Jeg skal faktisk prøve et nyt koncept i FitnessWorld; Basic Bootcamp, som formentlig er udviklet med folk som mig i tankerne. Det er genialt for os, som måske ikke lige har fundet vores fitness-hylde, fordi man får mulighed for at blive introduceret til flere forskellige træningsformer, både i teori og praksis. Det bliver virkelig sjovt at prøve, og jeg vil helt sikkert vende tilbage med meget mere om ’Projekt EfterårsFit’.

img_3668Mrs. Bridge af Evan S. Connell, som jeg har fået fra forlaget Olga – fordi der er tale om et klassisk amerikansk mesterværk fra 1959, som jeg end ikke har hørt om før. Nå ja, og så fordi jeg da ikke kan lade en bog blive liggende, hvis den er beskrevet som indsigtsfuld, stilistisk dristig og på én gang cool og varm!

img_3662Guillous serie om Det Store Århundrede – fordi så omfattende et projekt vækker både min ærefrygt og min nysgerrighed, og nu skal det være!

 

Hvad skal I læse? Jeg elsker altid at høre om andres bogstakke, så del endelig! Kunne jo også være jeg fik en god ide eller to 😉

Måske vil du også læse...

1 Comment

  1. Uff, jeg er skikkelig dårlig på lesing for tiden. Netflix har stjålet lesetiden min. Siste boken jeg leste for et par uker siden var De åtte fjellene av Paolo Cognetti. Den var veldig bra. En naturfilosofisk roman fra Italia.

    Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.