Junis liste

Nå, det må jeg nok sige – jeg vendte mig om et øjeblik, og så var maj væk. Den lille slambert er virkelig strøget afsted, hurtigere end man skulle have troet det muligt; forsvundet i vidunderligt solskin og dejlige oplevelser.

Når jeg kaster et blik i kalenderen, kan jeg godt se, at juni har potentiale til at gøre det samme. Der er en hel bunke pragtfulde oplevelser i vente, og tiden har det jo med at flyve når man har det godt, og er i godt selskab!

I juni skal jeg:

– nyde Los Angeles og Las Vegas. Det bliver ikke så svært.
– have mine brasilianske unger med hjem til Danmark, hvor vi skal tilbringe lange sommerdage og -aftner sammen, hele vores lille familie. Det er så sjældent det sker, men det giver mig altid den varmeste glæde i hele kroppen, når vi alle 7 er samlet.

– en tur til Mallorca, forhåbentlig med alle børnene. Bare et lille smut.
– sysle videre med alle mine haveprojekter. Formentlig også tilføje et par nye projekter, hvis jeg kender mig selv ret. For eksempel har jeg jo ikke noget drivhus. Endnu, altså.
– arbejde videre på værtindegave-stafetten. Jeg har endnu et indlæg i tankerne, som lige skal gøres klar, så det kan komme i løbet af måneden.

– i det hele taget arbejde en del med bloggen. Der er nogen virkelig spændende forandringer på vej, som jeg glæder mig til at vise jer lige om lidt!
– samle mig en stor stak sommerbøger. Der er et eller andet ved de lange, solflimrende sommerdage, som bare indbyder til maratonlæsning, lidt ligesom de dovne, lyse nætter. For slet ikke at tale om de stille regnvejrsdag, som er en helt selvfølgelig – og i grunden højtelsket – del af den danske sommer.

– holde uautoriseret Skt. Hans. En af mine yndlingshøjtider jo, men i år er jeg på Mallorca, så jeg bliver nødt til at skubbe arrangementet lidt. Skal nok blive fint alligevel.

Hvad skal jeres juni gå med?

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...