Maj måneds liste

Hovsa. Nu kommer maj lige om lidt, helt uden advarsel, så jeg dårligt nåede at tænke over, hvad den skulle bruges til… Maj er jo heldigvis ikke ligefrem en måned der er vanskelig, så mon ikke det går endda? Og lidt ideer har jeg da til månedens glæder:

Min lille baby bliver 30. Tænk engang; 30 år. Så er man jo én af de voksne.

Og hans lille baby skal navngives. Der bliver en fin ceremoni i templet, og derefter en dejlig fest med venner og familie. Og nøj for en masse fin pynt, jeg skal have gang i!

Jeg skal til London med yngstesøn og svigerdatter. Nuvel, jeg har været der før, og såmænd også med dem, men en god ting kan man ikke gøre for tit, og jeg glæder mig umanerligt meget.

Maj er jo også konfirmationernes måned, og der er gang i den, både i templet og i familien. Fine sammenkomster, med unge mennesker, der har gjort sig grundige overvejelser, som det naturlige samlingspunkt.

Hikingsæsonen er i dén grad startet, og vi skal ud i det blå. Eller det grønne, eller det grå, om det skal være. Vi skal bare ud.

Mit Loveshack skal selvfølgelig have masser af opmærksomhed, og det samme skal min perle i Limfjorden, som vi har forsømt alt for længe. Skulle have været deroppe i påsken, men sådan ville omstændighederne det ikke, og det må man jo bøje sig for.

 

Og når nu vi er ved mit Loveshack, så skal jeg lykkeligt hænge ud på havnen i Reersø, mens ham min elskede propper sig med fisk og skaldyr. Selv nupper jeg nok en is. Sådan en af de gode gammeldags, med mange kugler, og både flødeskum, syltetøj og flødebolle på toppen.

 

Først og sidst skal vi dog nyde maj, og dét skal vi hver eneste dag. De første lyse nætter, og de blomstrende syrener der nærmest bedøver os med deres duft. Store Bededag og Kristi Himmelfart og marker og skov der grønnes – jo, maj er god.

Måske vil du også læse...