Søndags Snapshots

Den her uge har jeg et par gange taget mig selv i at være sådan lidt pensionist-travl. For eksempel hørte jeg forleden følgende ord komme ud af min mund: “Nej, helst ikke tirsdag; der skal jeg luge staudebeddet…”. Ups. Men hyggeligt har det været – og produktivt, trods alt!

Forår i Danmark

Er normalt ikke fan af det danske vejr, men i denne uge har jeg slet ikke fundet anledning til at klage. Små forsigtige byger har afløst lange dage med strålende solskin, og begge dele har jeg nydt i fulde drag.

Mors Dag

Teknisk set jo i sidste uge, men nåede slet ikke at juble i sidste omgang Søndags Snapshots. Ham min elskede sørgede i sandhed for en vidunderlig dag, selvom begge mine unger var flygtet udenfor landets grænser.

Min elskede have

Uha, hvor haven har givet mig mange glæder. Alting spirer og gror, pæonerne står tunge og løfterige, syrenerne er på nippet til at springe ud, og alle mine små kroge er efterhånden ved at være forårsklar. Det er i øvrigt en af de mange fordele ved at opdele haven i flere små afdelinger: man kan ordne én afdeling ad gangen, så man lynhurtigt kan nyde frugterne af sit hårde arbejde. Når man kun en enkelt krog, er det også okay.

Flittige hænder

Jeg har knyttet i denne uge – for første gang sinde jeg var barn. Det var nemt, og jeg synes, sådan i al beskedenhed, at jeg var rigtig god til det. Deler en diy snarest, så I andre også kan vælte jer i succesoplevelser 🙂

Mums, altså

…og nå ja: så har jeg bagt en hel masse kanelsnegle!! Må nok overveje at få snøret løbeskoene, men det var det hele værd. Har vist stadig lidt smør og sukker tilbage, så måske man skulle smække en frisk portion sammen til sådan en hyggelig lille eftermiddagssnack? Bemærk i øvrigt at billedet viser hvordan det i virkeligheden ser ud, når jeg bager 😉

Min ryg har virkelig drillet i denne uge, men det er slut nu blev der sagt, for næste uge bliver interessant. Vi skal en smuttur til Mallorca, samtidig med at der er en del forandringer på vej her på bloggen, og i weekenden skal jeg holde en konfirmation. Man konfirmerer naturligvis ikke sin kristne dåb i buddhismen, men vi har lavet en tilflugtsceremoni, som træder i stedet for Folkekirkens konfirmation. Knuselsker store ceremonier og små voksne, så det kan kun blive godt!

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...