Søndags Snapshots

Hold nu op, hvor vejret bare har fundet ud af at tage sig sammen! Det føles helt dekadent, sådan at baske sig i dansk solskin, og jeg har nydt hvert sekund!

Jeg har selvfølgelig været ude i skoven, som står der og praler med alle sine spæde skud og sin knitrende friskhed. Vi gik en lang tur fredag, overnattede sammen med yngstesønnen i vores famøse reder af dun, og travede videre lørdag. Sluttede af med en solid frokost hos min mor, og det er sådan set noget nær den perfekte opskrift på et par vidunderlige dage.

Indendøre har jeg også nydt forårsstemningen. Lige pludselig gider solstriberne igen at lege til langt hen mod aften, og mit yndlingsmagasin, Vakre HJem og Interiør kom på gaden med et pragtfuldt forårsnummer.

I denne uge har jeg også sagt farvel til mit pas. En ligegyldig detalje, kan man måske mene, men det var et ladet øjeblik for mig. Mit pas har fulgt mig på de mest utrolige rejser, til steder jeg aldrig havde drømt om at komme til at se. Det bugner af stempler og viseringer, fra steder som Burkina Faso, Taiwan, Japan, Sydafrika, Vietnam, Brasilien, USA, UAE og Argentina. Jeg blev noget så glad, da jeg fandt ud af, at jeg gerne måtte tage det med hjem til skuffen med minder.

Der er blevet spist en del havregrød i ugens løb. Ikke fordi havregrød er sådan helt vildt forårsagtigt, men dels er det en genial energibombe før en travetur, dels har der jo været mindre end forårsagtige dage (jeg håber du skammer dig, onsdag). Jeg er ret vild med havregrød, især når den er dejligt krydret, og fyldt med lækre toppings. I forårsvejret er det jo helt oplagt at gå all in på friske bær og frugter, men den er nu også skøn med kanel, kardemomme, mega-rosiner og hjemmelavet granola.

Næste uge bliver travl på den virkelig gode måde. Jeg har en del arbejde der skal fra hånden, men jeg kan også se frem til et par længe ventede gensyn med gode venner, og så er der et par fødselsdage, som jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg håber I får en dejlig uge derude – det har vi alle sammen fortjent 🙂

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...