Søndags Snapshots fra Progresso Jiu Jitsu!

Hold nu fast, for en herlig uge! Omsider har jeg mine vildfarne små i armene igen, og det er i sandhed En God Ting!

Ældstesønnen har jo taget sin familie herover for at åbne et Jiu Jitsu akademi. Det har længe været hans plan at åbne et akademi, og endelig er det lykkedes, efter mange bryderier med først immigrationsmyndighederne, og derefter kommunens byggesagkyndige, brandmyndigheder og så videre. I onsdags kunne han så slå dørene op, og hvor var forældrene stolte. Han havde styr på det hele inden vi kom – der manglede bare en smule praktisk arbejde, og praktisk arbejde er jo vores speciale.

John-John har været en god hjælp, sin unge alder til trods. Gulvvask (og iPhonevask…) er hans speciale, og han gør det godt. Han er i det hele taget en ganske særlig unge, og det siger jeg ikke kun fordi jeg er den stolte farmor.

Vi har allerede fundet os et favorit-vandingshul. En mega hyggelig sportsbar, med den sødeste betjening og helt vidunderlig mad. Havde jo planlagt efter en substantiel vægtforøgelse, og jeg er kommet virkelig godt fra start!

… og så er Halloween på vej, og hvor er det herligt, at alle butikker bugner med pragtfuld pynt. Jeg mangler stadig et par skeletter, en gravsten og en kæmpe skål slik, men det skal nok komme alt sammen!

 

Måske vil du også læse...