Søndags Snapshots

Uha, en masse glæder ugen har budt på. Jeg bliver sådan helt grundglad, når jeg ser tilbage på en uge, hvor dagene nærmest er faldet over hinanden for at byde sig til med festligheder og lutter gode sager. Nogle er af de fineste oplevelser har været:

Omsider at møde vores nye ‘barnebarn’, Tyson

Der er ikke meget der giver mere udslag på nuttethedsskalaen end hundehvalpe, og Tyson er en usædvanligt lækker én af slagsen. Og så pyt med, at han tyggede lidt i min nye sko – det var jo bare fordi…

Det sidste aftenlys ved stranden i Recreio

Lyset over havet er helt særligt, især ved dagens begyndelse og slutning. Skyerne leger med himlen, som langsomt lægger mere dybde i sin farve, og jeg er tryllebundet.

Cykelture i smukke, grønne Rio

Er jo ikke barn af 60’erne for ingenting, og jeg er altså så glad for min cykel, jeg kommer hurtigt langt omkring, og det fordi på en cykel, går det let som ingenting… Også lidt småfarligt, men det lader vi lige ligge for nu.

At tulle rundt ved Copacabana

At slentre langsomt  langs stranden i Copacabana en sen lørdag eftermiddag er noget nær den perfekte måde at opleve Rios særegne stemning. Det bedste er nok lyset, eller alle menneskene, eller duftene – faktisk måske nok bare det hele.

Tapioca til morgenmaden på Balada Mix

Åh, at sidde i skyggen på den store stenterrasse og fylde mig med lækker morgenmad… Deres tapioca er ikke helt så fin som Marilias, men det er tapioca, og der er doce de leite indeni, og så er alt godt.

Ny virkelig meget yndlingssandwich

Har mange yndlings-, men denne sandwich er altså urimeligt god. Hjemmebagt brød, æggesalat, purløg, sprødstegt bacon, og masser af søde, solmodne tomater.

Jeg bliver hernede en uge mere, og det er nok godt. Der er nemlig så utroligt meget, jeg skal nå. Pool, strand, shopping, en tur på Churrascaria, og så er der også en hel masse acai, som ikke spiser sig selv, jo. Må hellere få mig en stress-coach.

Håber I får en pragtfuld uge i det sprøde danske forår!

 

Tilbage til forsiden

 

Måske vil du også læse...

4 Comments

  1. Hvor ser det bare skønt, lækkert og afslappet ud det hele. Kan godt forstå, at du se tilbage med glæde 🙂

    1. Ja, det har været en skøn uge. Er efterhånden så afslappet at jeg knap kan holde mig oprejst 😉

  2. Smukke billeder, og sikke en dejlig lille vaps, de er så lækre i den alder.

    1. Ja, han er helt vidunderlig. Fuld fart på, og så meget kærlighed og nysgerrighed <3

Comments are closed.