Marts’ liste

Åh men altså… marts for pokker, din lille bandit. Du plejer altså aldrig rigtig at være specielt sjov, og det er faktisk som om du ikke engang gør dig særlig meget umage. Kan vi ikke lave en aftale? Hvis nu du strammer bare en lille smule op, så skal jeg nok gøre mit bedste for at opdage det!

4a77dd61-1399-4789-b950-4a6e5149e0aa

I marts vil jeg:

 • Ikke være alt for sur over at det er marts. Er alligevel spild af tid, for marts er, som den er.
 • Heller ikke være for sur over, at min planlagte tur til Californien røg i vasken. Eller være for trist over grunden til at den røg.
 • Potte mine planter om. De trænger virkelig meget, og har gjort det længe, men det er en af den slags opgaver jeg helst skubber foran mig, fordi det bare ikke er sjovt. Men hey – nu er det lige om lidt marts, og det er under ingen omstændigheder sjovt. Lige så godt at få alt det trælse overstået på én gang.
 • Arbejde på bloggen. Rigtig meget, endda. Der er jo sket en masse nyt, og den slags medfører bunker af arbejde. Heldigvis af den slags jeg elsker, så det giver en klar topplacering på marts-listen.
 • Spise påskeæg. Mange påskeæg. Også lave et til barnevidunderbarnet.
 • Åbne hiking-sæsonen! Bliver koldt, men så må jeg jo investere i lidt nyt udstyr. Er også ok.
 • Jeg skal endelig også huske, at der faktisk ikke rigtig er nogen af ovennævnte aktiviteter, der ikke tillader mig at have en god lydbog i ørene imens. Simpelthen så hyggeligt at gå og lytte bog, mens jeg laver alt muligt andet!
 • Endelig skal jeg en hel masse til Italien, ned til mit hyggelige lille hus, som jeg ikke har set siden sensommeren – uha, det bliver godt. Vi skal holde påskeferie (plus det løse) dernede, og det glæder jeg mig til, for marts er nemlig, sjovt nok, ikke dum ved Comosøen!

Alt i alt skal marts såmænd nok vise sig at blive medgørlig – eller måske endda helt sjov. Ville i hvert fald klæde den 😉

Måske vil du også læse...

2 Comments

 1. Marianne Frisenvang says:

  Sikke en god plan og skønne ting at se frem til – glæder mig til at læse med 🙂

  1. admin says:

   Ja, marts er måske slet ikke så slem endda. Jeg ønsker dig en god måned

Comments are closed.