Søndags Snapshots

Nå. Det har været en af den slags uger, hvor jeg har fået fikset alle mulige småting, så to-do listen er skrumpet betragteligt, og det er vel egentlig altid En God Ting. Der har selvfølgelig også været tid til alt muligt andet rart – jeg har strikket (hvilken overraskelse!), samlet dejlige oplevelser med gode venner, været lykkeligt begravet i dynerne med næsen i en god bog, og i det hele taget gjort alle de ting, som jeg holder så meget af. Alle de der hverdagsting, som kan forekomme små, fordi man vænner sig til, at det er den slags gyldne stunder, livet bygges på. Men det er jo ikke en ret, det er et privilegium – og ét jeg især lægger særligt mærke til nu for tiden, hvor jeg ved, at tingene lige om lidt kommer til at se anderledes ud.

Jeg tegner, beregner og strikker på livet løs. Min nyeste kreation, Mini Me, bliver noget så kær, og jeg har i bund og grund bare lyst til at begrave mig i dens nuttethed.

Til bogklubben i tirsdags havde jeg eksperimenteret med en ny kage. En genial krydsning mellem Brownies og Rocky Road – to gode ting på én gang; det kan da kun blive godt. Eller? Næste gang skal jeg vist prøve med en større form, så der kommer mindre Brownie og mere Rocky Road, for det viste sig nemlig noget nær umuligt at få bæstet ordentligt gennembagt. Omvendt har det jo aldrig diskvalificeret en chokoladekage at være godt smattet, så den gled da ned. Og nemt var det tilmed at lave den: en pose af Amos færdigblandede Brownies, dækket med Dumle karameller, hakkede valnødder og marshmellows. Mums altså – bliver helt sulten bare af at skrive det…

En af de ting, der har været øverst på min liste i ugen, var at få taget de allersidste billeder af barnebarnsmaven. Så smuk – både maven og den der bærer den. Og nu holder den vist heller ikke meget længere! Jeg døjer stadig lidt med helt at fatte det overvældende, hjertegribende og helt igennem ubegribeligt lykkelige faktum, at der lige om lidt flytter en baby ind hos os. Tænk at man kan være så heldig <3

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Barnebarn er en så stor gave og man blir overveldet av ømhet bare ved å tenke på dem. Jeg var på fjellet i snøen på ski og akebrett med mine to barnebarnkenter i går og elsket hvert minutt. Det blir spennende tider for dere fremover.

    1. Ja!! Jeg glæder mig så meget 🙂

Comments are closed.