Søndags Snapshots fra en virtuel verden

Sikke dog en mægtig fin uge, det har været. Hverdagen er vendt tilbage, i al dens glans. Jeg holder uendeligt meget af hverdagen, med dens rolige forudsigelighed, og dens dejlige aften-fornemmelse af at have gjort sit arbejde på bedste vis. Faktisk var det kun indtil onsdag, jeg nød hverdagen… men det er jo noget af det fine ved den: at man ved, at den vender tilbage!

Onsdag tog jeg nemlig hul på en helt særlig slags dejlighed. Vi har gennem længere tid haft planlagt en tilbagetrækning i templet, og nu skulle det være. Altså indtil der kom besøg fra England. Vi kunne simpelthen ikke se udvej til at gennemføre en tilbagetrækning på forsvarlig vis, med mindre vi sadlede om til et virtuelt arrangement.

Så det gjorde vi, og ja; det kommer med sine udfordringer – men det kommer helt afgjort også med mange glæder, og jeg har nydt det i fulde drag. I aften er det slut, men det prøver jeg at lade være med at tænke på nu. Lige nu har jeg en masse fine ting på programmet for dagen, og de skal have deres tid.

Jeg håber at I har nydt ugen. Al det fine sollys og snevejr vi har fået, er jo til at blive helt kulret af, og jeg krydser fingre for, at I har fået tanket op på lys og glæde, så I er klar til at tage fat på en endnu en dejlig uge. Det er jeg i hvert fald. I dén grad – for jeg ved, at ikke bare vender hverdagen tilbage, men jeg kommer også ud af tilbagetrækning med et enormt overskud. Rigtig god uge!

Måske vil du også læse...

8 Comments

 1. Grethe Espersen says:

  Hej.
  Jeg skrev til dig lørdag vedr. noget garn til en af dine opskrifter.
  Jeg ville lige høre om du har fået den eller jeg har sendt den forkert.
  Jeg sendte den som sms sammen med et billede af cardiganen det drejer sig om.
  Mvh Grethe

  1. Den tror jeg ikke er kommet frem. Det er altid bedst at kontakte mig herinde!

 2. Grethe says:

  Ville høre om jeg gør det her rigtigt eller du ikke får mine beskeder mvh Grethe

  1. Jeg får beskeder herinde, men har ikke altid mulighed for at svare med det samme.

 3. Sine says:

  Hej Pia,
  Hvad er en “tilbagetrækning”?
  Knus fra
  Sine

  1. Hej Sine,

   Tilbagetrækning er lidt ubehjælpsom oversættelse af det engelske RETREAT – altså en periode hvor man trækker sig tilbage til templet, og intensiverer sin praksis 🙂

 4. Grethe Espersen says:

  Hej Pia.
  Vedr den sorte cardigan (findes også i beige ) har du fået kigget på det jeg spurgte om.
  Mvh Grethe

  1. Hej Grethe,
   Jeg tænker at det måske er Strikkeskolens Cardigan, du mener? Jeg kan ikke se, at der er spørgsmål til den?

Comments are closed.