Søndags Snapshots fra Italien

Ja tak til uger der starter på Mallorca og slutter i Italien. Og ja tak til fødselsdagsfejring af ham min elskede, og til efterår på den smukke måde, og til alt det andet gode, ugen har budt på. Nej tak til gengæld, til pinagtige fald med efterfølgende ømhed i hele skroget…

På ugens første dag fyldte bedsteveninden 60 år. Det er jo imponerende mange år at holde sig skarp og fabulous, og jeg er meget inspireret. Dejligt med venner der er ældre end en selv, så de kan vise, hvor flot man kan runde hjørner! Også dejligt at fejre hendes dag med tapas og solskin – og at nå væk fra Mallorca, før uvejret brød løs.

Var kun lige i Danmark 21 timer, før ham min elskede og jeg skred til Italien for at fejre hans fødselsdag. Meget lufthavnstid på en enkelt uge, men bare jeg får tilpas med varm te og kanelstang, går det alt sammen.

Og så er vores italienske perle altså værd at flyve efter! Måske er her faktisk allerfinest om efteråret, når farverne skifter så hurtigt og markant, at man ser forskel fra dag til dag, og når vejret byder på både lune, solrige stunder, knitrende kølighed med høj himmel, og lange, regntunge dage, som byder én at krybe ind i sofaen med et tæppe og en god TV-serie.

Det der med sofaen bliver så meget desto mere indbydende, når man er så klodset at smide sig tungt midt på en regnvåd sti, så man bliver blå og gul. Og ja; ‘man’ er i dette tilfælde mig. Ikke mit stolteste øjeblik da jeg hang dér mellem himmel og jord, og med benene pegende den forkerte vej. Av, altså. Men fik så til gengæld god tid til at sysle med det nyeste strikkeprojekt, som bliver noget med oversize alpacca, brede striber og patentstrik i to farver. Noget så hyggeligt, også selvom der er trævlet op mange gange – for når enden er god, er alting godt.

I næste uge går turen hjem igen. Hjem til flere fødselsdagsfejringer, og til kærestetur til Malmö for at fejre vores 35-års kærestedag og 30 års bryllupsdag. Meget praktisk at lade sig vie på 5-års dagen, så alle de glade ting kan fejres på samme dag 🙂

Jeg håber I får en magisk uge. Husk, denne uge kommer aldrig igen!

Måske vil du også læse...