Søndags Snapshots hjemmefra!

Puha, jeg bliver faktisk en lille smule forpustet, når jeg ser tilbage på ugen, der gik. Hurra for solskin og varme, så jeg regelmæssigt er blevet tanket op med ny sommerenergi – og for oplevelser der er så dejlige, at det ikke gør noget, man kører på tom tank!

Til ridning med barnevidunderbarnet – altid en fornøjelse, og nu siger jeg det bare: Hun er blevet virkelig god! Sagde farmor.

Jeg har været en smule ynkelig i ugens løb, og haft temmelig ondt af mig selv fra tid til anden. Derfor måtte jeg også trøstekøbe en skøn dragt fra Rabens Saloner – og så gik det meget bedre bagefter. Den ligner noget, jeg kommer til at bo i hele sommeren igennem, og da min svigerdatter så den, sagde hun da også: “This is a Pia-thing!”. Jeg kan kun give hende ret. Snuppede så også lige en sag, som er helt ukarakteristisk for mig; en flæset silkenederdel. Satser på, at den kan opgradere mit sædvanlige badedragt + skjorte-ferielook til et lidt mere tjekket badedragt + virkelig pæn nederdel-look.

Mit hår trængte i dén grad til lidt professionel omsorg inden sommerferiens sol og vand. Efter en tur i Helgas kyndige hænder er det helt parat – og i den forbindelse vil jeg lige dele et tip.

Produkterne er givet til mig i gave så jeg kunne teste dem, hvorfor dette indlæg skal markeres som reklame.

Jeg er ikke vild med hyppige hårvaske. Det gør intet godt for mine stride lokker, så normalt vasker jeg kun 1-2 gange om ugen, og klarer resten med grundig børstning (elsker min Mason Pearson) og tørshampoo. Jeg er imidlertid blevet lidt træt af den tørre, pudrede fornemmelse tørshampooerne ofte efterlader, og min hovedbund er heller ikke helt tilfreds. Derfor er jeg vældigt fornøjet med Sachajuans Dry Shampoo Mousse, som er en helt ny måde at friske håret op på. Det er, som navnet så elegant antyder, en mousse som fordeles i håret. Den tørrer hurtigt op, fjerner alle rester af olie og gamle stylingprodukter, og tilfører et let hold og en smule struktur til håret. Det er virkelig velfortjent, at den blev valgt som Årets Hårstylingprodukt ved Danish Beauty Award!

På de dage hvor mit hår er helt nyvasket, kan det godt være lidt til den slappe side. Sådan på den rigtig ucharmerende måde, hvor toppen lægger sig sløvt ned, og spidserne slår sig til alle sider. Så får det et pift af Sachajuans Volume Powder, som lige giver lidt struktur og et løft ved hårrødderne. Sachajuans produkter kan fås i bl.a. Matas og Magasin.

Havde en dejligt stille onsdag, hvor vaskemaskinen snurrede om kap med biernes summen i haven. Fik lige dette skønne snapshot af John Little’s ‘middagssøvn’ – er de ikke bare skønne, mine små drenge?

I aften mindes vi, som sædvanlig til Skt. Hans, min elskede svigerfar, og futter bagefter et bål af (uden heks. De hekse der findes her på stedet, hører til). Og næste uge kommer det så til at gå slag i slag, indtil vi ender nede i mit forsømte Loveshack, hvor vi ikke har været i alt for lang tid.

Jeg ønsker jer alle en magisk midsommer. Nyd de lyse nætter, som er så ganske særlige!

Måske vil du også læse...