gråt hår

Velkommen til! Jeg hedder Pia Trans, og det er mig, du kan møde på disse sider.

På et tidspunkt blev jeg så træt af, at jeg ikke kunne finde særlig mange blogs for voksne kvinder, at jeg besluttede selv at gå i gang – og det viste sig at være en god ide. Jeg har nemlig en livsglæde og energi der ind imellem bobler helt over, og bloggen her fungerer som min overløbsventil. Her deler jeg alt det, der begejstrer mig. Hverdagen i al sin pragt er det bedste jeg ved, og så selvfølgelig strik. Ja, og rejser, og weekender, og stille læsestunder, familiehygge og alt det andet, der tilsammen udgør et liv.

blogs for voksne kvinder

Jeg skriver om de hjem jeg lever i, de rejser jeg tager på (især mine vandreture, for jeg er helt vild med hiking), det tøj jeg bruger, de bøger jeg læser og de ting jeg laver (måske bare ikke lige de dage hvor jeg kryber op i sofaen, midt i en bunke snavsetøj, iført tyndslidte joggingbukser og varme sokker, mens jeg læser, blogger og hygger med en kop te balancerende på armlænet…). Nå ja, og så skriver jeg en hel masse om at blive gråhåret og om mit yndlingstidsfordriv, strikning!

I 2014 fyldte jeg 50, og det gik ikke stille for sig! Fra første øjeblik elskede jeg at være fiftyfabulous, og jeg har fejret det lige siden. Livet i 50’erne er vældig fint. Jeg bor på en gammel gård sammen med min drømmemand, min smukke hund og min bedste veninde, frk. T, som oprindelig var med til at starte FiftyFabulous. Udover bloggen passer jeg mine små børn (som er fra ’89 og ’91 henholdsvis) og mit arbejde som dharmalærer i en buddhistisk forening, når altså ikke jeg rejser kloden tynd. Netop jobbet som dharmalærer præger bloggen en del. Hver lørdag deler jeg inspiration til et langsommere og lykkeligere liv med tid til livet, og jeg har også lavet et meditationskursus for begyndere.

Jeg læser en masse blogs for voksne kvinder, og nyder at få inspiration til, hvordan jeg kan gøre livet endnu bedre. Forhåbentlig kan FiftyFabulous gøre det samme for dig!

Hvis det er første gang du besøger mig, har du måske lyst til at tage en tur rundt til nogen af bloggens mest populære indlæg gennem tiden. Under alle omstændigheder byder jeg dig velkommen i mit FiftyFabulous univers, hvor jeg håber du vil føle dig hjemme. Husk, du er meget velkommen til at dele både ord og billeder du finder her på bloggen, bare du er sød at linke tilbage til mig.

Du er også velkommen til at skrive til mig på Pia@FiftyFabulous.dk. Jeg bliver altid glad for en besked!

Mange glade hilsner,
Pia.