Februars liste

Så er du her næsten; februar, din pudsige lille frækkert af en måned. Kort og sød er du, og lidt et stedbarn, som du ligger der og putter dig mellem den rigtige vinter og snydemåneden marts. Du gør sjældent meget væsen af dig, og alt for ofte er du forbi, før jeg sådan rigtig kommer i gang. Med sådan en kort måned er man nemlig nødt til at gøre sig umage.

Jeg vil leve min februar med tid til livet. Jeg vil nå at nyde de lange, mørke aftner, læse mig gennem stakkevis af bøger, og faktisk også rejse en hel masse.

februar

Jeg starter februar med en smuttur til London, for jeg har ikke været derovre i årevis, og det er jo en fejl. Bliver fint at få rettet op på dén.

Midt på måneden tager jeg til Rio, for i februar er der karneval i Brasilien, og det er en fest jeg ikke vil gå glip af. Pudser lige mine samba-skills af, så jeg vil falde i ét med mængden – og indstiller mig i øvrigt på at trøste mig med groteske mængder af acai, hvis jeg (igen) skulle stikke ud som den grimme ælling, uden svane-delen til opmuntring.

februar

Der skal strikkes i februar. Er i gang med flere lovende projekter, som skal have lov at gro i deres eget tempo, måneden igennem. Vokser de ud af februar, er det også okay. Februar er i det hele taget en oplagt DIY måned. Jeg har så mange fremragende ideer, og håber at få realiseret nogen af dem i månedens løb.

februar

Og så skal det sne (blev der sagt!), så jeg kan komme ud og lege. Jeg skal lave engle i sneen, og måske også have en rask sneboldkamp. Selvfølgelig kommer der sne nok til, at vi kan kælke på gårdens bakker, så det skal også på listen.

Forhåbentlig vil februar behandle jer alle godt – jeg håber I har gode ting i vente!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Lyder som en dejlig februar du har i vente – både London og Rio. Det stikker alligevel min tur til Søndervis i vinterferien, meeen det kan nu også noget:-). KH Dorte

    1. Pia says:

      Selv den korteste tur kan noget, især her når vinteren stadig strækker sig nærmest endeløs foran os! Rigtig god tur – og god februar 🙂

Comments are closed.