Søndags Snapshots med en masse nyt

Endnu en mægtig fin uge lakker mod enden, og når jeg sådan ser tilbage på den, kan jeg se at den har været præget af en masse nyt. Se, det er jo ikke så tit, det sker – men denne uge har altså budt på meget nyt. Eller næste nyt, for i hvert fald én af de nye ting har ligget og luret længe.

Nyt sommerhus. Jamen, hvor er det dog herligt. Jeg ved godt, at jeg skriver meget om mit #LoveShack, men jeg er altså helt skør med det fine, lille hus. Vi har brugt nogen skønne dage dernede i ugens løb, og fået lavet så mange gode ting. Men vi har også husket at slappe af, og nyde alt det fine som både huset og omgivelserne kan.

Vi har gået herlige ture langs stranden. Vi er blevet blæst godt igennem, men vi har også misset mod den første forårssol, og det er ikke at foragte. Eneste malurt i bægret? Fili blev derhjemme. Hun er ikke fan af forandringer og ombygninger, og hun har en lidet charmerende måde at vise sit mishag på. Hun tisser. Når der er noget, som ikke passer prinsessen, så nøjes hun ikke med at rynke på næsen – næh nej, hun tømmer blæren, gør hun. Så kan vi lære det…

Nye briller. Du milde matros, hvor det er godt at kunne se! Og det både på afstand og når jeg læser, for der er tale om flerstyrkeglas, som i sandhed er en af alderdommens velsignelser. Bogen jeg læser, eller prøver at læse sammen med en meget påtrængende hund…, er til min nye (mere nyt!) bogklub. Dage uden sult, af Delphine de Vigan. Var vældig begejstret for både Alt må vige for natten og Baseret på en sand historie, så det var et nemt valg, da jeg skulle finde på bogklubbens første læsning. Jeg har valgt at låne papirudgaven på biblioteket, fordi det er noget nemmere at bladre i sådan én, når man lige skal understrege en pointe, men har også lyttet den på Saxo Premium, og både læsning og lytning kan virkelig anbefales!

 

Sidste nye begejstring er mit nye design, som jeg har døbt Me. Mest fordi jeg også har en Mini Me i støbeskeen. Barnevidunderbarnet blev nemlig så betaget af farmors glimmerbluse, at hun bad om også at få én, og så var både navn og nyt design klar 🙂

I næste uge tager vi igen i sommerhus. Vi skal lave vores spa-område (3 m2 badeværelse), og det bliver spas! Og så skal vi vente på barnebarn, og huske på, at den der venter på noget godt, ikke venter forgæves.

Jeg ønsker jer alle en magisk forårsuge – vi ses!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Merete says:

    Hej Pia. Jeg må tilstå jeg hapsede dine strikkeopskrifter, før jeg i det hele taget gav mig tid til at gå så meget op i dine andre skriverier- men nu følger jeg dem hjertens gerne, og man kan da kun blive “glad i låget” over så vel ord som skønne billeder. Tak for det – Mvh M

    1. Tusind tak for de fine ord – de varmer og glæder!

Comments are closed.