Årets vigtigste dag!

Jeg har fødselsdag i dag, og det er jo ikke en dag, jeg sådan lader gå ubemærket hen. Den skal fejres, skal den – og det bliver den. Derfor vil jeg heller ikke rigtig være at finde online i dag, hverken her eller i butikken. Jeg har travlt med at modtage min hyldest, og det håber jeg, I har forståelse for.

Her er et billede af Lille Pia. Det er fra dengang hvor jeg stadig var Pia Jaqueline, og hele familiens centrum. Det ene sluttede ret hurtigt, men det andet… det har jeg egentlig aldrig rigtig tilladt en ende på 😉

Jeg håber I får en mageløs dag derude. Vejret bliver i hvert fald perfekt. Om så det er perfekt-perfekt, eller november-perfekt (som er sin egen slags dejligt). Det er i øvrigt virkelig passende og korrekt at Radio Soft fejrer Danmarks største juleentusiast (mig! mig!) ved at indlede deres juletema netop i dag. Nyd det – og selv tak!

Måske vil du også læse...

18 Comments

 1. Helle Wulff Skovgaard says:

  Stort tillykke herfra. Må du blive fejret med maner

  1. Tusind tak, Helle. Du kan tro, jeg blev fejret – og endda nøjagtig som jeg helst ville fejres: med alle ‘de små’ (35 år stadig småt!) omkring mig, og masser af god tid og sukker 😉

 2. Fru Moll says:

  Tillykke og hav en rigtig dejlig dag

  1. Tak for det! Hvor var det bare en dejlig overraskelse at vågne op til søde fødselsdagshilsner – jeg er virkelig rørt. Tak fordi du tænkte på mig!

 3. Rita Haurlik says:

  Tillykke – håber dagen bliver go 🙂

  1. Tusind tak Rita. Jeg fik den mest perfekte dag, lige som jeg havde ønsket mig den. Gennemført i alle detaljer, helt ned til risengrøden til aftensmad 😉

 4. Pia says:

  Hjerteligt tillykke
  Jeg ønsker dig den mest fortryllende dag med masser af nærvær og glæde

  1. Tak, Pia. Det var præcis sådan en dag, jeg fik – nærvær og glæde!

 5. Amy says:

  Tillykke og nyd dagen 🙂

  1. Tusind tak <3

 6. conny says:

  Tillykke og hav en god nydning! Fødselsdage er til for at fejres 🙂

  1. Tak Conny. Dagen blev brugt, fuldkommen som den skulle – til masser af fejring 😉

 7. Tillykke med fødselsdagen søde Pia

  1. Tak Birgitte! Jeg var jo, som jeg meldte ud om morgenen, offline hele dagen – og hvor var det dog dejligt at vågne op til søde hilsner i dag. Som at have fødselsdag to gange!

 8. Karina Jørgensen says:

  Stort tillykke med fødselsdagen og nyd fejringen 🙂

  1. Tusind tak, karina. Jeg nød hele dagen – og en god bid af natten. Man har jo fødselsdag, indtil man falder i søvn 😉

 9. Til lykke med fødselsdagen i går, Pia! Jeg beklager den sene lykønskning, men da jeg ved, at du tæller hele ugen med som fødselsdagsuge, tænker jeg, at du nok også modtager en fødselsdagshilsen i dag. Jeg håber, du har en dejlig weekend med maser af fødselsdagsfølelse 🙂

  1. Jeg modtager altid lykønskninger! – og tak, det har været en vidunderlig weekend, lige præcis så god, som jeg kunne ønske mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.