Søndags Snapshots, uge 4

Uh, for en rar uge det været! En uge der godt nok har efterladt mig træt helt ind til knoglerne, men også grundglad, og med fuld fortrøstning for fremtiden. At den så også har efterladt mig fuldkommen øm i både mundvige og mave af grin, er bare en ekstra bonus.

En af de fineste gaver man kan få, er den der slet ikke er planlagt. Den der kommer helt udenfor nummer, fra en uventet kant, og som giver mere glæde end giveren overhovedet havde forestillet sig. Sådan én har jeg fået i denne uge, og hver eneste gang jeg tænker på den, bliver jeg helt varm og glad indeni.

29434b66-d04a-48c7-8cd7-ece5e0e255c9

Jeg har dog også selv bidraget til ugens glæder. Jeg har jo for eksempel fået min kuffert fra Brasilien pakket ud (!), så nu kan jeg hver aften lægge mine ringe hos denne skønne kvinde, som minder mig om bølgeslag og duften af Copacabana.

ac1bb0b3-1368-443f-8e42-1b2338d94c30

Det er også helt og aldeles min egen fortjeneste, at jeg onsdag kom hjem til denne lille frækkert i postkassen. Jeg elsker Vestiaire Collective og hele konceptet bag, og brygger på et indlæg om det, som kommer liiige om lidt.

strik, hygge

Selvfølgelig har ugen ikke været lutter store, skelsættende begivenheder (som kuffertudpakning…). Aftnerne har mestendels stået i hjemmehyggens tegn, med vinterstrik, barnevidunderbarn og en storslået familieaften, hvor vi samledes over fælles glæde og bøf Stroganoff. Slet ikke skidt, så nu er barren sat temmelig højt for næste uge!

Og den har virkelig gode muligheder for at leve op til den høje standard, næste uge. Der er lagt op til masser af spas, og så fylder yngstesønnen oven i købet år, så på fredag tager vi med ham og hans søde kæreste til London på en hurtig smuttur. Jeg har ikke været i London i årevis, så jeg glæder mig til gensynet med en af mine yndlingsbyer. I må meget gerne tippe mig, hvis I har ideer til særlige steder, jeg absolut må besøge derovre!

Måske vil du også læse...