Sommer Snapshots

Masser af pool (inklusive splash zone), tilsat lidt søvand og en masse familiehygge. Jo, det har været en god uge!

De italienske søer kan altså noget. Det dramatiske landskab, de bedårende byer – og det milde klima, ikke at forglemme. Como tog (som altid) pænt imod os, og Garda har også klemt sig ind i vores hjerter.

Skønne, stille feriedage, uden de store planer eller gøremål, lige som jeg allerbedst kan lide det. At nulre rundt på det lokale marked, og komme hjem med en kurvfuld af frisk frugt og grønt. At slå sig ned i skyggen af et generøst træ med en blød pude og en god bog. Og, som det allerbedste, at gøre det med alle ungerne omkring 🙂

Mit Saxo-abonnement har allerede været på ordentligt sommerarbejde. Jeg har fornøjet mig vældigt med en række skønne feriebøger, og barnevidunderbarnet har lyttet Maj & Mio i én lang strøm.

I denne uge har særligt Anders Morgenthaler og Marie Louise Tüxens Helle Erobreren begejstret mig med sine absurde forviklinger og glade vanvid.

Helle er en arbejdsløs slagter med let blakket fortid, rod i økonomien og en vanemæssigt lemfældig omgang med sandheden. En række af hændelser, hver især i og for sig lidet bemærkelsesværdige, leder til Helles ansættelse som den polske turnuskandidat Natalia på Nykøbing F sygehus. Og dér trives hun mægtig godt…

Helle er i bund og grund nok ikke helt, hvad man umiddelbart ville karakterisere som et sympatisk menneske, men ikke desto mindre heppede jeg ihærdigt på hende hele vejen – og jeg var mægtig godt underholdt!

Fredag samlede vi karavanen, og drog tilbage til Como. Og det var godt, og det bliver det ved med at være!

Jeg ønsker jer en mægtig uge derude, hvor end I er – god ferie/god rejse/god arbejdslyst.

Måske vil du også læse...