Spellslinger

5ead5c16-c1f8-4336-8eb3-036b4b3673db

00270126-1729-41f6-8feb-687b8c44eb31

Anna læser videre i det nye år – hun har netop læst Spellslinger af Sebastian de Castell, som hun har fået af Gyldendals forlag, så jeg vil straks give ordet til hende:

annas anbefalinger

Spellslinger, af Sebastian de Castell

Kellen bliver snart 16 år gammel og de fire magiske prøver nærmer sig. Som afgører om han skal være en stærk jantep mager eller blive udstødt af sin familie og blive shatep tjener. Men der er bare et enkelt problem, Kellens magi er ved at forsvinde og han vil ikke være en shatep tjener fro det ville være en ydmygelse. For at alle de andre ikke opdager noget, prøver Kellen at snyde sig igennem prøverne. Men der kommer lige pludselig en fremmed dame som kommer og udfordre ham til at gøre noget helt andet end det han har fået at vide han skal af sine forældre. Det er Ferius Parfax som er en argoiser, en der lever af tre sæt spillekort. Hun er iriterende, uforudsigelig og besværlig men det er nok Kellens eneste og sidste håb.

Det er en fantasi bog som er for omkring de 12-13 år. Der er nogle sjove personer i bogen som gør bøgen bedre for ellers ville det bare være en stille og rolig bog. Jeg syntes det var en okay god bog men det var ikke sådan at jeg ikke kunne lade være med at læse i den. Denne bog kan godt anbefales og er en serie.

Tak til Gyldendal for anmeldereksemplaret.

Kærlig hilsen,

Anna

Måske vil du også læse...