Søndags Snapshots

 

Dette har været De Løse Enders Uge – eller måske snarere Afslutningernes Uge. Jeg har syslet med en million tusind små uafsluttede sager, og rent faktisk nået dertil, hvor jeg kan sætte hak ved rigtig mange af dem! Så dejligt og tilfredsstillende, især for én som lever for, med og efter lister.

Vi fejrede Fars Dag med en herlig brunch. I virkeligheden måske mest en Mor-ting, al den stund at jeg holder så umanerligt meget af morgenmad (inviter mig på Brinner *, og jeg vil sidde ved din side som en trofast hund resten af mit liv…), men far så nu også ud til at hygge sig.

terrasse

Vi er efterhånden ved at være nået næsten hele vejen rundt på den gamle gård. Der er stadig lidt sokkel og noget havemur der mangler maling, men ellers er vi ved at være i mål, og nøj, hvor er jeg godt tilfreds!

Jeg er også lykkedes med at få strikket barnevidunderbarnets håndfarvede garn op. Hun havde ønsket sig scrunchies, så scrunchies har hun fået. Endda med glimmer (selvom det ikke rigtig kommer igennem på billedet…), fordi man har brug for glimmer! I ugens løb kommer det lovede indlæg om at farve garn med børn (eller uden!), og en ”opskrift” på Isabellas scrunchies.

Underholdningen til arbejdet har været Karin Heurlins Syv år efter, og jeg må sige, at jeg var fremragende underholdt. Det er den medrivende historie om Mette, som flytter til Himmellund med sin familie, og pludselig opdager at kulhydrater er fjenden, og børnenes madpakker et offentligt anliggende. Jeg elskede Lotte Kaa Andersens Hambros Allé-trilogi, og Syv år efter minder om den. Den er ligeså underholdende og skarp, omend der er måske ikke helt den samme omsorg og medfølelse i forhold til persongalleriet. Absolut et kig værd, hvis du trænger til en god sommerbog.

Næste uge binder jeg videre på de løse ender, for vi satser benhårdt på at kunne køre gennem Europa d. 15. Der skal pakkes lidt, de sidste aftaler skal på plads, og så skal der ellers krammes farvel over hele linjen!

 

Brinner. Det bedste i hele den vide verden: Breakfast for dinner, eller på godt dansk: morgenmad til aftensmad. Morgenmad er jo altid godt, og det bliver ekstra dekadent når det serveres i skumringen. Mums!!!!

Måske vil du også læse...