Stille Søndags Snapshots

Lige en hurtig hilsen herfra, som nok skal handle om (lidt) andet end min sorg over at skulle tage afsked i nat…

Ugen har været intens. Følelser har trukket mig rundt, og da heldigvis både op og ned. Et af de absolutte højdepunkter var, da jeg fik lov at hilse på Spirrevippen; mit kommende barneønskebarn, som er ventet i maj. Jeg var med til 3D-scanning, og nøj, hvor var det fint! Han er tydeligvis et privat lille menneske, så han gemte sig godt for os, men lidt kunne vi da se. Han er for eksempel – naturligvis – bedårende smuk, helt perfekt, og virkelig godt begavet. Den slags kan jeg nemlig se 😉

Jeg har arbejdet en del med min lille butik, og fået en masse nye varer. Nye herlige garnfarver, knapper (HURRA, knapper!!) og fine maskemarkører. Fordi ens strikketøj selvfølgelig skal være Insta-venligt. Kig forbi shoppen, hvis du også elsker bedazzlement…

Og så har ugen jo ellers først og fremmest handlet om det forfærdelige, som skal ske i nat. Savnet river allerede i mig, samtidig med at jeg glæder mig over, at den unge families drøm endelig er på skinner.

Mod nye horisonter. Og det er fint – også selvom jeg kommer til at savne at nusse de små krøller…

Jeg ønsker jer alle en pragtfuld uge. Grin lidt for mig. Lige om lidt griner jeg med!

Måske vil du også læse...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.