Søndags Snapshots

Ugen startede sådan lidt blandet. Vi måtte sige farvel til vores store dreng, som egentlig slet ikke virkede tynget nok ved afskeden. Han sad bare og så på videoer af sin lille hund, og lignede betænkeligt én, der glædede sig til at komme hjem.

Efter vi havde fået sat barnet i en kørestol og sendt den i retning af flyet, tog vi ned til Hermosa Beach. Der er noget så yndigt, på den der charmerende, All-American måde, og vi fik gået os en lang tur og spist en lækker frokost.

Derefter var det tilbage til lufthavnen, aflevere bil, tjekke ind, og sætte os i loungen og slappe lidt af. Jeg lærte hele tre vigtige lektioner:

  1. Hvis du er den der holder øje med tiden, er det en god ide at tjekke om dit ur går rigtigt, eller om det for eksempel (bare som et eksempel, selvfølgelig) går en time bagefter.
  2. Selvom man først står ved gaten 13 minutter før planlagt afgang, kan man godt være heldig at komme med flyet.
  3. Hvis du vil have en wefie med en tillidsfuld og afslappet mand, skal du lægge mere vægt på pkt. 1 end på pkt. 2 i ovenstående 😉

Ugen herhjemme har været afslappet, og har egentlig mest handlet om at få indhentet noget af det der blev forsømt, mens vi var væk. Løvekongen har holdt os på tæerne, og Fili har sørget for at give os kærlighed.

Fredag er en stor ting her i huset, og fejres altid med en helt særlig menu. I denne uge har vi endda været så heldige at vi har fået den serveret med et helt særligt tilbehør, i form af barnevidunderbarn.

Weekenden skal bruges på en vandretur, og forhåbentlig kan vi også komme ud i løbet af næste uge. Vejret ser ud til at blive vidunderligt jo! Ellers kommer ugen mest til at handle om alle de der halvkedelige, men altså nødvendige, opgaver – jeg skal bl.a. have nyt pas, og der ligger også et par andre hængepartier, som fortjener opmærksomhed. Og så skal jeg i haven, for nu er det forår (blev der sagt), og det skal nydes!

 

Tilbage til forsiden

 

Måske vil du også læse...