Februars hyggelige læsestak

bogstak

Indlægget indeholder reklame for Saxo, som har sponsoreret et abonnement til bloggen.

En af de ting, jeg lovede mig selv i starten af februar, var en hyggelig bogstak. Lige pludselig har jeg jo en masse læsetid, fordi huset er blevet rungende tomt…

Jeg har fået samlet mig en storartet bunke af bøger, som jeg nyder i fulde drag – men jeg vil, som altid, blive glad for jeres tilføjelser, så tip mig endelig i kommentarfeltet, hvis der er en bog, jeg absolut må læse!

Alle bøgerne er downloadet på min telefon via Saxos app.  Det er simpelthen sådan, jeg får læst mest. Også selvom jeg stadig har en romantisk forestilling om at sidde med en herligt tung papirbog på skødet. Mmmmm, duften af bøger… og den skønne fornemmelse af sider, der vendes. Men virkeligheden er altså, at jeg får læst mest, når bøgerne ligger på telefonen.

Jeg får næppe læst dem alle i februar, men dels er det herligt at have noget at vælge imellem, dels tænker jeg, at de også vil fungere glimrende i marts.

Hvor flodkrebsene synger, af Delia Owens
Bogklubbens næste bog, som jeg glæder mig umanerlig meget til. Den har jo været overalt, og alle taler noget så pænt om den, så mine forventninger er høje!

Offer 2117, af Jussi Adler-Olsen
Hm. Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg bliver ved med at læse Jussi Afler-Olsens bøger, for jeg bryder mig faktisk ikke om sproget i dem. Jeg synes især dialogerne er meget anstrengte, og ikke spor overbevisende. Til gengæld er jeg vild med handlingerne i bøgerne, som hver på deres måde er dejlige, og jeg kan også godt lide den hurtige udvikling – ægte krimistil. Jeg sætter især pris på de aktuelle temaer, som også denne bog byder på, med sit fokus på Europas flygtningestrøm.

En hun-djævels død, Fay Weldon
Fay Weldon var min heltinde da jeg var ung. En Hun-djævels bekendelser blev en bog, som jeg vendte tilbage til igen og igen, så selvfølgelig skal jeg læse fortsættelsen. Ruth er blevet 84 år, og skal til at videregive sin fører-position, men hvem skal føre arven videre? Er faktisk begyndt på den, og er meget tilfreds.

Ligblomsten, af Anne Mette Hancock
Har ikke læst noget af Anne Mette Hancock endnu, og tænker det må være på tide. Jeg starter fra begyndelsen på historien om journalist Heloise Kaldan, og elsker allerede, at der er flere bøger i rækken!

Pigen under træet, af Sara Blædel
En af de nordiske krimidronninger, som lader Camilla Lind og Louise Rick bakse med mysteriet om en lejrtur på Bornholm for 25 år siden. Jeg glæder mig allerede til et gensyn de seje kvinder i Sara Blædels univers.

Hvor der er vilje, Jeffrey Archer
Jeg har vist haft den storslåede krønnike om Harry Cliftons liv på læselisten før, men nu skal det være. For er der noget bedre end en god, lang serie? Og nu behøver jeg ikke vente utålmodigt på fortsættelsen; alle 7 bøger er skrevet, og jeg kan bare kaste mig over dem.

 

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Anne Pedersen says:

  Hvor er det bare dejligt at have en stak bøger, som man skal i gang med. Du skulle læse “Eleanor Oliphant har det helt fint” af Gail Honeyman. Jeg var ikke begejstret i starten af bogen, men den vandt mit hjerte :- )

  1. Den har jeg læst om et eller andet sted, og noteret titlen ned. Tak for tippet – og tak for ‘advarslen’, så jeg ikke kommer til at opgive en god bog på grund af en tung start. Den er downloadet, og jeg glæder mig!

 2. Fru Moll says:

  Godmorgen. Jeg er ikke til krimier mere, da jeg får mareridt om natten – egentlig mærkeligt, for dem har jeg tidligere læst rigtig mange af for et par år siden! Jeg blev færdig med ‘Jens og Marie’ i går! En genforeningsbog om redaktør Jens Jessen fra Flensborg avis og Marie Fibiger om deres ægteskab og kamp for genforening med Danmark – rigtig god, og den kan anbefales som en papirbog. Jeg læser efterhånden mest e-bøger, men har også altid en papirbog i gang!

  1. Den vil jeg skrive mig bag øret – den lyder god! Det er lidt sjovt; jeg har også rigtig tit gang i en papirbog. Det er en god afveksling, og ofte en lidt anden måde at læse på, i hvert fald for mig.

 3. Pia says:

  Glæd dig til Jeffrey Archer – jeg “åd” dem råt ⭐️

  1. Herligt! Er der noget bedre end en rigtig god serie? Jeg elsker serier

Comments are closed.