Dansk opskrift på Small Stuff

28,00 DKK

Small Stuff er en serie af hyggelige småting: en clutch, en pung og en portemonnæ. De er alle strikket i vævestrik, så de er dejligt vamsede, og du får fornøjelsen af et flerfarvet mønster, selvom du hele vejen igennem kun strikker med én farve ad gangen.

Hvis du aldrig har prøvet vævestrik før, er denne serie et rigtig godt sted at starte – det er et vældig simpelt mønster, og du får lejlighed til at prøve det, både når du strikker rundt, og når du strikker frem og tilbage.

Du kan få brugt en masse rester til disse søde småting, samtidig med at du kan hygge dig med tre skønne projekter – og bagefter nyde en masse fin strik i din hverdag 🙂

 

CLUTCH

Den lille clutch lavede jeg faktisk for at have en pæn måde at opbevare den tarvelige plasticpose med mine væsker, når jeg skulle flyve – lidt skørt, men alt hvad der kan få et smil frem på et rejsetræt ansigt, ikke sandt?

Det har så siden vist sig at den er fin til alt muligt andet, så med en lille omskrivning af Bagermester Harrepus’ ord, er der vel ikke noget som er så skørt, at det ikke er godt for noget!

 

PUNG

Pungen er lavet i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag.

I et historisk perspektiv er det ikke ret længe siden, kvinder fik råderet over deres egen formue. Derfor er det oplagt at fejre dagen med at strikke en pung! En pung er lig med penge; penge er lig med overlevelse, og overlevelse på egne vilkår og for egne midler er lig med frihed.

 

PORTEMONNÆ

En lillebitte, fin portemonnæ, lidt som den min bedstefar altid havde sine mønter i. Jeg bruger min til alle mulige småting, som jeg ikke gider lede efter på bunden af min taske. Når jeg rejser, har jeg altid mine AirPods i den, og mine uundværlige formstøbte ørepropper – men den kan også bruges til nøgler, hårelastikker, regnorme, lykkebamser og alt det andet vigtige, man bærer med sig omkring.

 

 

 

Kategori: