2. søndag i advent

Det meste af ugen har jeg tilbragt i Rio, i høj sol og med sand mellem tæerne. Jeg har bl.a. haft mor og svigermor med på Pao de Acucar, også kendt som Sukkertoppen. Nervepirrende tur derop for nogen med højdeskræk, men totalt det hele værd!

Vi var også i Lapa, en af mine absolutte Rio-favoritter, og noget man bare ikke må gå glip af, hvis man er på de kanter. Og det er i øvrigt kanter, jeg slet ikke kan anbefale nok, at man er på (er der noget der hedder sådan?).

Min sjæl synger
Jeg ser Rio de Janeiro
Jeg er ved at dø af savn
Rio, dit hav, dine strande uden ende
Rio, du blev skabt for mig

Tom Jobim

Advents- og julegaver gør mig altid glad, og det var skønt at bruge en hel dag på at snuse rundt i butikkerne og købe en  ordentlig stak gaver til de to små, som skal holde jul hernede.

En hurtig (hahaha…) flyvetur hjem, og så var det ellers noget med en grankvist bag øret, Bing Crosby på anlægget, og de store kasser med julepynt ud over det hele. Har jeg egentlig nævnt at jeg godt kan lide juletiden..?

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...