At skulle forlade Paradis

Ja. Så er min tid i Paradiset snart slut, endda helt uden at jeg har bidt i æblet… Lige om lidt vender jeg næsen nordpå, og tager hjem. Og det er faktisk nogenlunde ok, for der er så meget godt at komme hjem til – meeen hvis jeg blev spurgt, ville jeg nok godt kunne snuppe en uge eller to mere. Eller måske en måned.

sommer

Det har været en mageløs sommer, med den helt perfekte blanding af uger med glade børn og hurlumhej, og stille stunder, hvor det bare har været os to. Jeg føler mig opladt og energisk, helt klar til at tage fat på den hverdag, som jeg jo i bund og grund elsker så højt.

Jeg har en del planer for den næste tid. Der kommer til at ske en masse i vores lille tempel, jeg brygger på en ny bog – og så kommer der også til at ske nogle ændringer herinde. Ikke på den massive, verdensomvæltende måde, men bare en slags lille serviceeftersyn. I den forbindelse vil jeg virkelig gerne høre, hvad I sætter allermest pris på herinde, og om der er noget, I egentlig godt kunne undvære. Jeg vil blive rigtig glad for input, enten i kommentarfeltet, eller direkte på min e-mail, Pia@Fiftyfabulous.dk.

Måske vil du også læse...

14 Comments

 1. Åse says:

  Jeg synes din blog er helt perfect som den er. Jeg elsker å strikke og jeg elsker Italia. Tusen takk for blogen din som er en stor inspirasjon

  1. Tusind tak, Åse! Jeg er så glad for, at du sætter pris på bloggen og indholdet – det giver mig lyst til at finde på endnu flere interessante indlæg.

 2. Fru Moll says:

  Jeg har fulgt din blog rigtig længe, og jeg kan rigtig godt lide, at du har mange forskellige input, så bliv endelig ved med det!

  1. Ja, du har vel nærmest været med fra starten!! Jeg fortsætter med det brede indhold – jeg ville bare tjekke om der var nogen der gad læse med, men det kan jeg jo nu se at der er. Dejligt, for så ender jeg ikke med at snævre bloggen ind, så den lige pludselig bliver kedelig at skrive!

 3. Merete says:

  Synes din blog er en fornøjelse at følge, den oser af god stemning, ærlighed, man kan fornemme dit engagement i alt du foretager dig, dejligt med en så velskrevet blog for voksne, så bare kør videre ..

  1. Tusind tak Merete – det var virkelig sødt af dig! Jeg kører på

 4. Lisbeth Pedersen says:

  Det er en super dejlig blog du har Pia, så den må du endelig fortsætte med. Du invitere os indenfor i din færden både i Danmark og Italien, du kommer med diverse forslag blandt andet bøger og JA så dine dejlige strikkeopskrifter som jeg flittig bruger.
  Tusinde tak Pia og velkommen hjem til Danmark.

  1. Kære Lisbeth,
   Tak for de søde ord – de varmer!
   Jeg fortsætter med at dele løst og fast, for I er flere der har givet udtryk for, at det er fint 🙂
   Kh, Pia.

 5. Liselotte says:

  Fortsæt endelig i samme stil. Jeg er lidt skuffet, hvis jeg efter mit daglige tjek må konstatere, at der ikke er noget nyt . Men det er fuldt forståeligt, med den omhu og grundighed, du lægger for dagen i din blog

 6. Liselotte says:

  ….nå, der smuttede et par emojis. Indsæt selv 😉 🙂 😉

 7. Pia says:

  Jeg vil tilslutte mig de begejstrede kommentarer om din blog.
  Jeg synes, den er skøn, som den er – med strik / livsstil / boganbefalinger / skønhed og meget mere – bliv bare ved med det ❣️

  1. Tak Pia <3
   Jeg havde lidt en fornemmelse af, at der måske var emner, folk var trætte af at læse om - men det lader til, at I er lige så begejstrede som jeg for variationen!

   1. Bente Haahr-Gruner says:

    Hej
    Jeg kom in på din blog efter at jeg fandt opskriften på den skønne halsedisse til ham som jeg fandt på Instagram og hurtigt fik strikket til min mand i julegave.
    Jeg er udenlandsdansker boende i Tyskland. Jeg har i lang tid kigget efter blogs til den moderne kvinde 50+. Men der er mange kedelige, især de tyske. Så jeg blev helt vild med din blog fordi der er så mange forskellige og interessante temaer.
    Og jeg skal helt sikkert igang med nogle af dine strikkeopskrifter. Jeg startede med at strikke i juli 2020 efter mindst 20 år. Og nu er jeg helt bidt af det.

    1. Ih hvor er jeg glad for at høre, at du nyder bloggen! Den blev jo startet fordi jeg fandt mig selv i samme situation som dig, og tænkte at det måtte jeg gøre noget ved

Comments are closed.