DIY Blomsterkasser til dekoration

Fest-tema

blomsterkasser

Til brylluppet i lørdags fik jeg endelig lejlighed til at afprøve en ide, som har luret i mit baghoved længe. I stedet for vaser med blomsterbuketter på bordene, fik jeg lov at udleve en gammel drøm om rå trækasser, der var lavet så de passede præcis i størrelsen til to mælkekartoner. To mælkekartoner er sådan en god størrelse til en borddekoration, og kartonerne har den enorme fordel, at de er vandtætte. At de så ikke også formår at være decideret smukke betyder mindre, når de er pakket ind i skønt, råt træ.

Yngstesønnen hamrede kasserne sammen af et par gamle paller, hele familien samlede mælkekartoner – og se nu bare her:

blomsterkasserblomsterkasserblomsterkasserblomsterkasserblomsterkasser

Det er da vidunderskønt at se på, og en både nem og billig løsning. Det dyreste var faktisk oasisen – og så blomsterne naturligvis, som vi imidlertid brugte forholdsvist få af.

Vi fyldte vores blomsterkasser med en romantisk blanding af roser, brudeslør og eukalyptus, på en bund af sprød efeu, som fik lov at sno sig ud over bordene. Let, lækkert og meget sommerbryllupsagtigt. Og nu har begge sider af den nye familie masser af blomsterkasser klar til fremtidige fester 🙂

Om aftenen så det noget så bedårende ud med de lange ranker der snoede sig over bordene, nøjagtig som jeg havde forestillet mig. De rå blomsterkasser og de hvide blomster spillede yndigt sammen, og var lige tilpas elegante. De stod perfekt til både opdækningen med sølv og krystal, og de skønne, rå bordkort i groft papir med fine udstansede hjerter, fastgjort med sejlgarn. Jeg er ellevild med blandingen af råt og fint, tungt og spinkelt, hvor hver enkelt element trækker det bedste frem i de andre; de tunge kasser mod de delikate krystalglas, og de svulmende roser mod en sky af brudeslør – perfekt!

blomsterkasserblomsterkasser

(Foto af Anna)

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Rita says:

  Meget meget smukt og en fantastisk ide – Tak igen. 🙂

  1. Jeg er glad for at du kunne bruge ideen!

 2. Så fint og dekorativt som det blei, og tusen takk for ideen. Det er så kjekt å ha noe unikt som ikke alle bare kan dra for å kjøpe.

  Beste hilsen Ingrid

  1. Ja præcis – det unikke giver et helt særligt touch!

 3. Eii, hvor flot! Elsker det rustikke look, kæmpe god idé!

  1. Tak – og så er det tilmed nemt!

Comments are closed.