California Daze

Der er kun ganske få steder, som er herligere end Californien i marts. Masser af velgørende solskin, uden at man udsættes for den nådesløse hede, som så ofte følger lyset. Livet er smukt, tilbagelænet, afslappet og nemt; meget foregår – af indlysende grunde – udendørs, og der er lagt et ‘anti-hektisk’ filter over alt. Alt synes at været badet i pragtfuld feriestemning, og tilsat et skud vitaminer 🙂


Når vi er her i Californien, er det imidlertid ikke på ferie. Vi har det skønt og vidunderligt; vi nyder hvert eneste sekund, men vi er her med et ganske særligt formål, som bestemmer vores dages forløb. Vores ældste søn er professionel atlet, og han skal kæmpe et stort stævne herovre i weekenden. Vi er med som heppekor og vandbærere, og vi er rigtig gode til det.

Dagene op til store stævner er lange og stilfærdige. Vi står sent op, og spiser en langsom morgenmad – to virkelig gode ting i min bog. Senere på dagen tager vi ofte på småture. Ud og gå, kigge på mennesker, og nyde sol og vind. I årenes løb har vi fået os en håndfuld favoritsteder, og Balboa Island er et af dem.


Alt er smukt her, på en vidunderligt quirky måde. Temmelig turistet, men så tidligt på sæsonen er her ikke flere besøgende, end der stadig er rigeligt af både sol, sand og saltvand til os allesammen. Vi spiser gerne en sen frokost, som vi hænger længe over, mens eftermiddagen langsomt glider over i aften.

Aftensmaden laver vi helst hjemme. Vi griller kylling eller fisk, serverer en stak friske grøntsager, og supplerer med voldsom carb-loading (for nogen af os…).

Dagen slutter gerne med en god bog, fjogede YouTube-videoer eller et par afsnit af øjeblikkets yndlings TV-serie, inden vi går til ro. Sådan går tiden typisk, i ro og mag, fra tirsdag til fredag. I weekenden går det så løs, men det er en helt anden, skrækkelig, vidunderlig, nervepirrende, forfærdelig og berusende lykkelig historie.

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

3 Comments

  1. Ehj, hvor ser det bare skønt ud! Og så har du den flotte kjole på 😉 Ferie eller ej, at heppe på en atlet, er da lige til at holde til – det lyder enormt spændende! Nyd turen, der er ikke ret meget at komme hjem til pt – her har det både regnet og blæst i dag.

    1. Det ER skønt, og jo herligt at kunne deltage (på sidelinjen) i de store stævner.
      Kjolen er et hit – den er utroligt behagelig at have på, og farverne er lige til at blive glad i låget af! Ved dog ikke om den vil bryde sig om at komme hjem til regn og blæst 😉

    2. wow… that's nice.. i did travel around US when i was working there.. but not roadtrip.. i guess roadtrip is more fun (but need loads of energy). hv fun & safe trip..

Comments are closed.