Et rige af vinger og kaos

Jeg er tjekket ud for et par dage, og har derfor overladt roret til Anna. Idag anmelder hun Et rige af vinger og kaos af Sarah J. Maas, et anmeldereksemplar som er modtaget fra Gyldendal. Jeg giver straks ordet videre til hende:

Et rige af vinger og kaos
Et rige af vinger og kaos er 3. bog i en serie.
Feyre er taget tilbage til forårsriget efter at  hun reddede sine søstre og familie fra kongen af Hybern og var nu i gang med at spionere for Natriget.    Tamlin har indgået en pagt  med kongen af Hybern for at få Feyre med tilbage til forårsriget men Tamlin ved ikke at Feyre er lykkelig hos en anden – Rhysand . og noget andet  Tamlin ikke ved er at Feyre er blevet natrigets storfyrstinde   og at kongen af Hybern har planer om at ødelægge muren så han kan overtage menneskenes verden.  Da Feyre vender tilbage til Natriget igen besøger hun sine søstre i vindens hus, Elain er alt for tynd og laver ikke andet end at kigge ud af vinduet og Nesta holder sig væk fra alle de andre. De er begge blevet ødelagt.  Feyre og Rhysand vil gøre alt for at stoppe kongen, men de ved også at de måske så aldrig vil se hinanden igen hvis de ikke overlever krigen, men de er villige til at ofre deres liv frem for at millioner skalskal dø. Så Feyre og Rhysand  prøver at indgå en pagt samme med storfyrsterne fra alle de andre riger så de sammen kan bekæmpe kongen fra Hybern.
Forfatteren skriver bogen sådan at jeg kunne mærke den helt ind i hjertet, de uventede vendinger som man bare ikke ville have eller når det gik virkelig godt. Det er en helt fantastisk serie som jeg virkelig håber får en 4 for den er for god til at den skal stoppe nu. Den er så god at selv en voksen mand eller kvinde også kan læse serien. Det er en af de aller bedste bøger jeg nogen sinde har læst og den kan helt klart anbefales. Bogen passer nok til en fra 13 år og opefter fordi det kan være lidt svært at forstå den nogle gange og fordi der er så mange personer med.
Kærlig hilsen,
Anna.
Et rige af vinger og kaos

Måske vil du også læse...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.