Vildheks

Som jeg fortalte i søndags, så vil Anna fra tid til anden optræde som gæsteblogger herinde. Anna er ikke helt ‘fifty-fabulous’ endnu – hun er faktisk kun 12, men jeg tænker at hun kan være en hjælp for os andre, når vi skal ud og købe gaver til de tweens der måtte være i vores familie og/eller omgangskreds.

Anna ønsker sig ofte bøger i gave, og det kan være noget af en opgave at komme op med nogen, som hun ikke allerede har læst. Derfor har jeg bedt hende om at komme med gode bud på bøger til de unge læsere, og i første omgang vil hun præsentere bogen Vildheks af Lene Kaaberbøl.

 /Pia
  Billede fra forlaget Alvilda

 

Clara er en ganske normal pige på 12 år, som bor sammen med sin mor i en lejlighed. Måske er hun lidt genert og ikke lige så modig som de andre fra klassen eller det tror hun men efter den dag hun mødte den sorte kat har hendes liv forandret sig for altid. Nu skal hun pludselig møde sin moster Isa som bor midt i en skov hvor der ikke er telefondækning, bare fordi hun har fået nogle kradser af en kat. For Clara bliver syg efter katten har kradset hende og lægen kan ikke rigtig hjælpe hende. Men moster Isa er vildheks så hun kan hjælpe. Nu skal hun pludselig læres op som vildheks for at beskytte sig selv mod Kimæra som prøver på at dræbe hende, og hun skal bestå lektion 1: selvforsvar for vildhekse. Men hvad er en vildheks egentlig? Det og meget mere kan man finde ud af i bogen.

Serien kan helt klart anbefales fordi den er virkelig god, spændende og medrivende. Den kan især anbefales hvis man er glad for at læse fantasy. Der er i alt 6 bøger i serien hvor denne her er den første.

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Sikke et fint indlæg og dejligt, at du får så kompetent hjælp af Anna <3

    1. Ja, det er jeg også meget glad for. Hun er fasters pige – endda så meget at hun sysler lidt med tanken om en YouTube kanal hvor hun kan anmelde bøger.

Comments are closed.