Festivallivet

Hej fra Skanderborgs smukke, pletvis våde bøgeskov, hvor jeg nyder livet, musikken og kærligheden. Jeg er jo lidt af en festival-novice, og der er til stadighed ting, der overrasker mig. For eksempel hvor hyggeligt det er at tulle rundt, lytte lidt hist og pist, og ellers bare lade dagen gøre det, dage skal.

Det er sjovt at se, hvordan det, der det ene øjeblik begejstrer, lige pludselig generer. Mennesket er virkelig et skrøbeligt væsen, og vældig vanskeligt at stille tilfreds! Når jeg opstiller en liste over festivallivets pros og cons består den da også af lutter gentagelser:

 

Pros   

Musikken.
Programmet er helt vildt godt i år, og selv en feinschmecker som jeg kan finde godbidder. Dog ikke noget, der overgår Shubidua-oplevelsen på min allerførste festival – men til gengæld meget der kommer tæt på!

Måltiderne.
Pandekager. Mums.

Regnvejr.
Fordi det ellers bliver vældig uappetitligt med tisse-støv.

Blændende sol.
Det behøver jeg vist ikke argumentere videre for…

Toiletter.
Fordi det altså er umanerlig fint med alle de toiletvogne overalt. Og fordi man skal glæde sig over de små ting, og fordi det slet ikke lugter så slemt, hvis bare man tænker ‘kaninbur’, når man går derind.

Selskabet.
Primært ham min elskede, som jeg nyder at gå hånd i hånd med, og de gode venner. Dog også en masse andre glade mennesker, som virkelig ved, hvordan man laver en fest.

 

Cons

Musikken.
Jamen altså, det er jo dejligt – men når folk insisterer på at medbringe enorme højttalere på campingarealerne, for så at vende dem direkte ind i andres telte (fordi de ikke selv kan holde larmen ud…), så bliver jeg meget træt og gammel. Sker heldigvis ikke på campingvognsarealet, hvor vi er i år.

Måltiderne.
Fordi man ikke kan leve af pandekager. Er også træt af, at det er nærmest umuligt at finde en siddeplads til måltiderne.

Regnvejr.
Det behøver jeg vist ikke argumentere videre for…

Blændende sol.
Fordi der er noget med det der tisse-støv.

Toiletter.
Fordi den med ‘kaninbur’ kun rækker et vist stykke.

Selskabet.
Det er jo herligt, at folk sådan kan lave en fest, men nogen af dem er meget unge, og kan lave den dér fest 24/7. Og det kan jeg altså ikke. Og jeg kan heller ikke rigtig sove, når de gør det. Det er selvfølgelig ikke deres problem, og jeg trøster mig bare med, at de også bliver gamle engang 😉

Måske vil du også læse...