Hverdagsluksus

Jeg holder meget af hverdagen. På Dan Turellsk vis er jeg hovedkuls forelsket i hverdagen, i stille trummerum og genkendelighed. Ikke at jeg siger nej tak til store fejringer og skønne rejser, men hverdagen kan altså noget helt særligt. Den er så dejligt taknemmelig, og der skal uendeligt lidt til, for at den lader sig opgradere.

Så det gør jeg glad og gerne – opgraderer hverdagen med den slags stille luksus, som jeg holder så meget af. De små, fordringsløse glæder, som lige giver et hurtigt sus af glæde over lidt hverdags-glamour. Lækre sæber og cremer, en blød morgenkåbe, et velduftende stearinlys. Eller mine nye, fine covers til telefon og iPad.

cover

Fordi, mums altså – overskud! At stå med et smukt cover, prydet med mine kære. Det giver mig en helt uforholdsmæssigt stor fryd, som gentages mange (virkelig mange, faktisk) gange hver dag. For de er jo en ret stor del af min hverdag, de der gadgets… også selvom jeg kører med faste regler for brug af dem.

Jeg holder stadig fast i, at jeg kun åbner computer, telefon eller iPad, hvis der er en god grund til det. Og nej, trang til adspredelse tæller ikke som en god grund i denne sammenhæng. Gode grunde kan for eksempel være blog-relaterede, læse-relaterede (læser virkelig mange af mine bøger på telefonen), rejse-realterede (flyoplysninger, boardingkort og så videre) eller finde-vej-relaterede. Hvordan jeg nogensinde kom fra A til B før Google Maps og Maps.me, er mig en gåde…

Under alle omstændigheder, så bliver det til en del i løbet af en dag. Og så er det da rart, at jeg hver gang lige bliver mindet om De Vigtigste Ting. Mine mennesker.

Jeg har valgt personlige hard covers fra GoCustomized til både telefon og iPad, og de kan altså holde til lidt af hvert. Det er den slags, jeg ret hurtigt finder ud af, for de har det jo med smutte ud af hånden på mig, de små bæster.

cover

Svigerdatteren har også fået et cover, og hendes er ekstra fint, fordi printet går hele vejen rundt om telefonen. Total luksus – og oven i købet luksus i den overkommelige ende, al den stund at priserne for et personligt cover starter ved 140 kr. Det er da billigt for så megen hverdagsglæde 🙂

cover

Design dit eget cover iphone – eller til en lang række andre telefoner. Man guides hurtigt igennem valg af enhed, cover-type, farver og upload af billede, og med nogle få klik er ens helt personlige cover parat, så det lander i postkassen et par dage senere.

cover

Design dit eget cover ipad – i øvrigt også en genial gaveide, tænker jeg, med et cover til enten telefon eller tablet. Man kunne jo vælge et billede fra en helt særlig, fælles oplevelse – og julen er faktisk efterhånden ved at være lige omkring hjørnet…

Måske vil du også læse...