Udmattede Søndags Snapshots

En hurtig hilsen, her mod slutningen af en oplevelsesrig uge.

Vi har krydset landet adskillige gange i ugens løb – og det er jo dejligt med en masse biltid. Man snakker så godt, når man kører bil, og vi har også fået lyttet et par gode bøger.

Bilstrik. En helt særlig kategori af let tilgængelig strik, som kan lege på pindene, kilometer efter kilometer. Denne gang en fin sommertop, som jeg virkelig manglede.

Stille aftenstund ved Buresø. Med barnebarn og lykke; så behøver jeg ikke meget mere. De dramatiske norditalienske søer lokker (og jeg hopper da også på et fly i aften), men lille Danmark kan altså også noget.

Festivaltid. Altid sjovt jo, og i år var programmet et sandt overflødighedshorn af herligheder.

Det absolutte højdepunkt: Uden tvivl Sebastian. Du er ikke alene, sunget af dejlige Sebastian, og tusindsvis af glade gæster.

Den største overraskelse: 30 seconds from Mars. Nærer normalt ikke varme følelser for eksperimental rock, og at en spinkel mand, svøbt i rosa blonder, kunne forføre med et så overbevisende sceneshow, kom helt og aldeles bag på mig.

De sikre kort, som leverede den forventede ekstravaganza af topklasse underholdning: Robbie Williams, Lukas Graham, og selvfølgelig 10cc, som har begejstret mig siden 1972. Og det er ikke engang løgn. Har ventet 36 år på at opleve dem live, og det var værd at vente på!

En af mine yndlingsblogs har gennemgået en større make-over i ugens løb. Jeanettes Voksenlivsstil er blevet til Q-land, og med det nye navn er fulgt et skarpt nyt design, nyt logo og flotte nye billeder. Heldigvis er det stadig Jeanettes skønne univers af smukke og kloge ord, vi bliver inviteret ind i, så jeg kan kun anbefale, at I kigger forbi!

Som sagt trækker jeg snart sydpå igen. Aftenflyveren til Malpensa har et sæde med mit navn på, og jeg glæder mig til de sidste ugers ferie.

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Jeanette says:

    Af hjertet tak for din søde omtale af Qland – så generøst af dig og jeg elsker, at du kan lide det nye look ❤️

    1. Det er så flot, og jeg elsker at kunne dele lækre links

Comments are closed.