Fiftyfabulous Strik, afsnit 52

Videoen indeholder reklame i form af garn, præmier og projekttasker, som er givet i gave!

Fiftyfabulous Strik er min strikkepodcast. Her dykker jeg dybt i strikkekurven, og viser både igangværende projekter, og hvad der er gledet af pindene.

Shownotes til tidligere episoder, med links til de ting jeg taler om, findes på https://fiftyfabulous.dk/category/podcast/

 

Podderwear

Wrapped in Memories – opskrift kommer, garnet er silke/yak fra A Knitters World: https://www.aknittersworld.dk

 

Færdige projekter

Wrapped in Memories, version 2 – opskrift kommer, garnet er Butterfly BFL fra Dream in Color Yarns, i farven Ghost Town: https://www.dreamincoloryarn.com, Mad Tosh Sock i farven Whisky Barrel og et fantastisk fed fra Birk og Berg på deres Merino Single, i farven Boromir: https://birkogberg.dk/

 

Små tasker/punge til organisering af rejsetasken – igen; opskrift kommer på et tidspunkt, i form af én samlet opskrift med flere små-projekter.

 

Igangværende projekter

Scrappy Striber – opskrift på Ravelry https://www.ravelry.com/patterns/library/scrappy-striber eller i min webshop https://fiftyfabulous.dk/vare/dansk-opskrift-paa-scrappy-striber/. Garnet er den samme Boromir fra Birk og Berg som i Wrapped in Memories, Mad Tosh Sock i farven Whisky Barrel og Paca Peds HT i farven Age of Steel.

 

Sommertop – som jeg kun lige er begyndt på, men den kommer til at hedde Mix It Up, og skal nok blive klar til foråret!

 

 

Knitathon

  1. 26/3 kl. 15.00 skyder jeg et 24 timers Knitathon i gang. Jeg ville elske om du havde lyst til at følge mig på turen – jeg tør næsten godt love, at det bliver sjovt! Der kommer lidt flere informationer hen ad vejen; foreløbig kun de allervigtigste:
  2. Vi starter d. 26/3 kl. 15.00
  3. Jeg vil gå live hver 6. time, hvor vi kan heppe på hinanden, hyggesludre, dele fif og ideer, og hvor jeg også vil udtrække præmier til deltagerne.
  4. Der er kun én regel for vores Knitathon, og det er at du skal have det sjovt! Du er velkommen til at deltage så meget eller så lidt som din krop og dine omstændigheder tillader det – der er ingen krav overhovedet om hvor meget, hvor lidt eller hvad man skal strikke.

 

Måske vil du også læse...