Glade Søndags Snapshots

Hold nu op, hvor jeg har nydt denne uge. Jeg har været sådan grund-glad, helt ind til knoglerne, hele ugen igennem, hvorfor den har lagt solidt an til en førerposition i konkurrencen om Hyggeligste Efterårsuge! Jeg har haft én eneste aftale i ugens løb – ellers har det udelukkende handlet om hygge og pandekager og kanelsnegle, og det var lige præcis hvad jeg trængte til, efter en lidt hektisk periode.

Jeg har haft tid til at nyde at få fikset nogen af de helt almindelige, trivielle hverdagsgøremål. Sådan noget med rengøring, oprydning og tøjvask, som jo faktisk er ganske festlige aktiviteter, hvis bare man giver dem lov.

Et utjekket billede fra Store Bagedag – eller rettere fra én af mine Store Bagedage i ugens løb… Der har været gang i de søde eksperimenter, og jeg kommet frem til en genial variation over mine elskede kanelsnegle. Jeg deler en opskrift en af dagene, så I kan give mig ret 😉

Sådan en hyggeuge er lig med ganske mange skærm-timer. I hvert fald hos mig, for især når jeg har god tid, bruger jeg en del timer på bloggen og webshoppen. Det er timer, som jeg holder uendeligt meget af, og som jeg på ingen måde ville undvære, men jeg har en regel (som jeg prøver at holde) om, at efter aftensmaden rører jeg det ikke. Aftenen er helligt enten en god bog (som jeg typisk læser på telefon eller iPad, hvilket er lig med mere skærmtid), eller med en TV-serie sammen med mine dejlige – altså også skærmtid, og ofte af den type, hvor jeg sidder ganske tæt på skærmens blå lys.

Skærmens blå lys har korte bølger med høj energi, og det trænger dybere ned i huden end både UVA og UVB strålerne. Der er noget der tyder på, at det blå lys er mindst ligeså farligt for vores hud som UV-strålerne. Når vi udsættes for stråling, udvikles der frie radikaler i huden, som leder til linjer, rynker, slap hud, pigmentpletter og andre alderstegn. Og dette leder mig til

Min Skønhedsfavorit
Detox Facial Mist+ fra Grown Alchemist er en let spray, som fugter huden øjeblikkeligt, og på længere sigt beskytter mod de frie radikalers skadelige virkninger. Dens aktive ingredienser (plantebaserede Phyto-Peptider og hyaluronsyre ) fremmer dannelsen af kollagen og elastin og gennemfugter huden, mens ekstrakter fra Buddleia-buskens blomster beskytter mod det blå lys’ skadelige indflydelse.

skønhedsfavorit

Jeg har modtaget sprayen gratis til test

Man sprayer let på ansigt og hals, både om morgenen på ren hud, og i løbet af dagen, henover en eventuel makeup (det dér makeup har der ikke lige været så meget af for mit vedkommende. Sagde jo, at det var en hygge-uge!). Man får en øjeblikkelig opfriskende og fugtende effekt, og huden bliver glattere og kønnere. Jeg bruger den med stor fornøjelse herhjemme, men den skal helt sikkert også med på kommende flyrejser, hvor min ansigtshud altid lige krymper et par størrelser i kabinens tørre luft. Detox Facial Mist kan købes online hos Boozt.com og Magasin.dk, og den er lige nu på tilbud til 156 kr.

Næste uge skal jeg nyde en masse fint efterårsvejr. Den byder nemlig på mere af samme slags som den forgangne uge – afslapning og ro, og masser af hverdage. På Dan Turellsk facon holder jeg allermest af hverdagen, og det er jo en god ting, al den stund at det er netop hverdagene, der er flest af. Tirsdag har min bedste Frk. T fødselsdag, og jeg glæder mig til oldekolle-fejring. Ellers sker der intet førend torsdag, hvor vi pakker hunden og kører ned til mit dejlige Loveshack. Her skal vi tilbringe weekenden i godt selskab – nogen af os ude under en tarp, mens andre (mig, mig, mig!!!) satser på bløde fjer og tag over hovedet. Hav en vidunderlig, ny uge derude!

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Tusen takk for alltid hyggelig lesing og god søndag til deg.

    1. Jamen hvor er du sød – du gjorde lige min søndag meget bedre! Rigtig god søndag til dig også

Comments are closed.