Hvor er det dejligt…

sommer

…endelig at være tilbage i italien!! Aldrig har vores lille hus stået tomt og forladt så længe, og det kan da også ses. Ukrudtet græsset står meterhøjt, og støvet ligger tommetykt – men pyt med det! Nu er vi her, og det er godt!

Den næste tid skal bruges i absolut ro. Jeg skal læne mig tilbage i alt det skønne, og bare nyde. Og det er godt. Umanerligt godt!

Sommerkys til jer alle, hvad enten I er ude eller hjemme. Jeg håber, sommeren behandler jer pænt!

sommersommer

Måske vil du også læse...

10 Comments

 1. Anette says:

  Hvor ser der smukt ud. Rigtig god, smuk og fredelig sommer til jer.

  1. Tak Anette, og i lige måde! Her er meget smukt, og livet går vidunderligt langsomt.

 2. Det ser fantastisk ud <3 Jeg ønsker jer en fantastisk sommer i skønne Italien!
  Jaja, jeg er SÅ misundelig! Vi har aflyst vores ferie i Italien pga. regeringens rejseråd. Vi skulle bo på hotel og spise ude hver aften – ikke i egen bolig, og det gør en forskel, synes jeg. Men så glæder vi os så meget desto mere til vores ferie i Italien i 2021.
  Nyd det og DEL endelig – det ser så smukt ud og fredfyldt ud!
  Kram Gitte K

  1. Jeg kan godt forstå at I ikke er friske på hotelferie hernede – der er områder der har været rigtig hårdt ramt. Her (kun 80 km fra Bergamo) har de haft “danske forhold” – og så er det selvfølgelig også noget andet at være i sit eget hus, hvor man selv laver mad osv.
   Jeg håber I får en dejlig tur næste år!

 3. Sanne says:

  Hej Pia
  Hvor ser det dejligt ud. Vi har købt hus i Spanien sidste år, og overvejer nu at køre derned for første gang, men det er langt! Jeg er dog blevet lidt inspireret af dig. Hvor mange km har I kørt ca. ? og har det været nødvendigt med en eller flere overnatninger på vej derned?

  1. Vi har kun ca. 1500 km, så dem snupper vi i ét stræk – vi skiftes til at køre, og nyder turen! Selvfølgelig har I noget længere, men så snupper I bare en overnatning. Ferien starter, når man sætter sig i bilen

 4. Pia says:

  Det ser helt vidunderligt ud hos dig – nyd sommeren, og del endelig ❣️

  Lige nu arter den danske sommer sig – og jeg krydser fingre for, at det fortsætter. Så kan vi nyde de fine havemøbler, vi købte for nogle af vores annullerede rejser – jeg skulle have været sydpå i april og her i juni ❣️
  Men næste år ….

  1. Jeg sender masser af solskin og varme op nordpå – rigtig god ferie!!

 5. Det ser helt vidunderlig ut med dager i Italia. Ikke for det, været her i Norge er også magisk fint for tiden. Nyt Italia.

  1. Tak Ingrid! Nyd Norge – skal du i hytte sommeren over?

Comments are closed.