Junis liste

Juni. Normalt en ret travl måned her i huset, hvor jeg stormer rundt og gør alting klar til at kunne rykke til Italien for sommeren. I år har jeg imidlertid stormet færdig allerede i maj, og nu ligger juni således foran mig, helt fin og klar og uberørt af kalenderaftaler og forpligtelser.

Vi rykker til Italien om en uges tid, og jeg glæder mig umanerligt meget. Ned til lange dage ved poolen, stille sejlture på Comosøen, lækre måltider på alle yndlingsrestauranterne, og i det hele taget et gensyn med alt det, jeg elsker så uendeligt højt.

Med lidt held får vi besøg af børn og børnebørn. Familien i Danmark er afhængig af at der kommer nogen fly på vingerne, for køreturen er bare alt for lang for mit lille barnesøndagsbarn – og familien i USA er afhængig af at Trump og EU kan finde noget fælles fodslag – men man har da i hvert fald lov at håbe, ikke? Faktisk ser det lige nu ud til, at udvalgte europæere snart vil være velkomne derovre, og når dét sker, sidder jeg på det første fly til Dallas, Texas!

Jeg har besluttet, at jeg vil holde en slags ferie fra bloggen i år. Lidt skræmmende og uvant, og der bliver da heller ikke tale om et sort-skærm scenarie. Jeg vil bare holde lidt igen med de store, tunge indlæg, og i stedet blot dele lidt af min stille italienske/texanske hverdag, på den ustrukturerede, uredigerede og umiddelbare måde. Det håber jeg, I vil tage godt imod – og så skal jeg nok vende tilbage med strikkeopskrifter, boganmeldelser og alle de andre gennemarbejdede indlæg i sensommeren!

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Jette Evert says:

  Rigtig god ferie til dig “her og der” – spændende at følge din blog
  Vh
  Jette

  1. Kære Jette, tak for det – og god sommer til dig også!

 2. Fru Moll says:

  God tur til Italien. Vores tur i juni til Toscana er udsat til ultimo september, og vi håber, det bliver til noget?
  Det er jo muligt nu at komme fra Houston nu! Min søster og svoger (begge danske med amerikansk og dansk statsborgerskab) flyver til Danmark via Stuttgart på mandag!

  1. Åh, tillykke!!! Hvor lyder det dejligt – jeg krydser fingre for, at det også kunne lykkes for vores familie. Svigerdatteren er desværre brasilianer, men mon ikke det ville kunne lade sig gøre alligevel? Det ville jeg ønske.

 3. Åh så misundelig på jer, at I kan komme ned til varme og sol og afslapning… Håber I får en rigtig god sommer dernede – inkl. besøg af familien. Kh. Birgitte

  1. Tak Birgitte ❤️ Vi er virkelig heldige at have et lille, ensomt beliggende hus, hvor vi kan gemme os! Selvfølgelig bliver det en anderledes sommer, med færre forlystelser end ellers – men til gengæld med absolut ro.
   God sommer til dig ☀️

Comments are closed.