Kagepizza – som ikke har meget tilfælles med pizza…

Pizza er godt, og kage er godt – kagepizza må være dobbelt godt. Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg kalder det en kagepizza, for dejligheden her har absolut intet andet tilfælles med pizza end formen. Men okay, kagepizza it is.

img_8016

Du skal bruge:
400 gr hvedemel
200 gr smør
100 gr flormelis
1 æg
1 brev kagecremepulver (med mindre du foretrækker den fornemme version med hjemmelavet kagecreme…)
1/4 l piskefløde
frugt og bær efter smag

Lav en mørdej ved at findele smørret i melet, og tilsætte flormelis og æg. Ælt dejen hurtigt sammen, og lad den hvile lidt i køleskabet.

Rul dejen ud i to cirkler, og bag dem ved 200 grader i ca. 5 minutter.

Mens bundene køler af, laver du kagecremen efter anvisningerne på posen (det er gerne noget med noget vand og mælk og et piskeris – til at overkomme), og pisker fløden til skum, som derefter vendes i cremen.

Fordel cremen på bundene, og pynt med bær og skiveskåret frugt i cirkler – og voila: kagepizza! Vældig godt, og så nemt at Den Udygtige Husmor helt slipper for præstationsangst.

 

Måske vil du også læse...