Mallorca om sommeren

…se, det er noget jeg aldrig har prøvet før! Vi har altid kun været her i ydersæsonerne, og det er der meget godt at sige om.

img_1029

img_1031

Mallorca om sommeren er en anderledes oplevelse. Stadig super fint – øen lægger jo ikke sin skønhed fra sig, bare fordi det bliver sommerferie – men der er temmelig mange mennesker på relativt begrænset plads, og det stiller krav til tålmodigheden.

Til gengæld er jeg her lige om lidt med næsten alle de bedste i verden. Barnevidunderbarnet mangler, men ellers har jeg fra i aften alle mine små om mig, og det er i sandhed En God Ting. En meget god ting.

img_0979

img_0943

Vi nyder lange dage på strandene – Cala Agulla er en af favoritterne, skarpt forfulgt af Canyamel (måske mest af alt fordi vi kan gå derned, men det er også en fin strand, og nok en kende mindre overrendt end så mange andre), men vi skal også til Cala Bona, især på grund af den absurd overfyldte, men bizart hyggelige strandpromenade mellem Cala Bona og Cala Millor.

img_0934

Og når solens stråler så begynder at miste deres styrke, og man er helt ør af vind og saltvand, så er der ikke meget der er bedre end at kravle op på en tagterrasse med en kølig drink eller to, og bare ligge og kigge op i himlen, mens mørket falder på og stjernerne kigger frem. Uh, det er lykke <3

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Det hørtes virkelig ut som lykke. Å få ha barn og familie rundt seg noen dager på sommeren er en ubeskrivelig magisk lykkefølelse.

    1. Pia says:

      Præcis! Selvom de er store, er de jo stadig små 🙂

Comments are closed.