Ystad Saltsjöbad

ystad saltsjöbad

Jeg er til falds for langsom luksus. Stille, afslappende dage, hvor fokus kan rettes på det rene ingenting (som faktisk er en overmåde fin ting!), og man nærmest kan mærke livsglæden vågne og boble op igennem kroppen.

Jeg er også til fals for lækre spa-oplevelser, om så det hjemme eller ude, og jeg har da også gjort en vis indsats for at finde de allerbedste steder, både herhjemme og i udlandet. Og nu er der kommet en ny favorit på listen: Ystad Saltsjöbad. Nøj, der er fint! Alt er udsøgt; spa og wellnessområder, værelser, restaurant og omgivelserne – alt er bare herligt, og man mærker konstant den omhu er er lagt i, at gæsterne skal føle sig godt tilpas. Tilsæt gode venner, og så er jeg altså nærmest i himlen!

img_8088

img_8118

img_8082

img_8115

img_8081

Selve indretningen bugner af inspiration for en bolig maximalist som mig. Ting er stablet op overalt, reolerne bugner af bøger, memorabilia og små snurrigheder – og så er der grønne planter på nærmest enhver vandret overflade. Stedet minder mest af alt om et gigantisk Pippi-hus, med krinkelkroge og sjove hjørner, tilsat ultimativ luksus. Her er alting nemlig nøje udvalgt og tilrettelagt med ét eneste mål for øje: at du kan slippe alt, og bare læne dig ind i nydelsen. Så det gjorde jeg – og det var godt! Uha, hvor vi trængte til at koble helt af, og det er med ny, frisk energi vi vender tilbage til hverdagen.

En lille perle, helt afsondret fra stress og bekymring – og så bare 1 1/2 times kørsel hjemmefra. Slet ikke skidt 🙂

img_8046

img_8117

img_8060

img_8114

img_8061

img_8113

img_8042

img_8112

img_8076

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Laura says:

    Hej, fin blog 🙂
    Jeg ville høre, hvor stor din Anine Bing taske er – er der plads til en 13 computer?

    1. Pia says:

      Hej Laura. Der kan godt være en computer i Anine Bing tasken – og en hel masse andet! Den er temmelig rummelig, og robust nok til at holde til at blive proppet.

Comments are closed.