Nyt i webshoppen!

Jeg elsker – som i: absolut knuselsker – at have min egen garnbutik! Jeg føler mig simpelthen som en lykkens pamfilius, hver gang jeg går ned gennem reolerne med alt det farvestrålende garn, som bare ligger dér og frister. Og nu har jeg endda fået nye efterårsfarver hjem.

drops garn

De smukkeste brændte nuancer af karry, rust, brun og grøn – det kan man da kun frydes ved! Det kribler i fingrene efter at komme i gang med at forvandle det til skønne sweatre, huer og helt klart også en vest. Vi må da have veste, ikke sandt? Alle strikker veste, og selvom jeg egentlig havde besluttet at springe trenden over (har jo været der. Også mere end en gang), må jeg se i øjnene, at jeg er knækket.

drops garn

For hvem tror jeg, at jeg narrer? Selvfølgelig er jeg allerede gået i gang 😉 Jeg strikker på livet løs, i den vidunderlige Brushed Alpaca Silk, og det bliver mægtig fint.

drops garn

Jeg har også taget en ny kvalitet hjem; den lækreste blanding af merinould og skøn, langfibret bomuld. Oeko-Tex certificeret og Superwash-behandlet, og således perfekt til baby- og børnetøj, hvorfor jeg da også har valgt nogen herlige, klassiske farver. Mums, altså!!

Der er stadig mellem 20 og 30 % rabat i shoppen, så hvis der skal handles til julegaver, juletøj eller almindelig selvforkælelse, er det bare om at slå til.

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Fru Moll says:

    Godmorgen. Lyder fristende – skønne farver

    1. Det er helt umuligt at holde fingrene fra

Comments are closed.