Februars liste

Februars liste… jamen februar har ikke sådan rigtig lagt an til at blive den bedste måned nogensinde. Det bliver nemlig i februar, jeg skal tage afsked med barnemirakelbarnet og hans familie, når de drager til Dallas, Texas for at bosætte sig der. En virkelig dårlig ide, hvis man spørger mig – men det er der ingen der gør…

I et forsøg på at mildne slaget, har jeg lagt en håndfuld gode oplevelser i pipelinen, men jeg er ikke helt sikker på, hvor virkningsfulde de vil være. Omvendt så er det her jo i høj grad et tilfælde af kun at have et enkelt valg at træffe: Vil jeg være så glad som muligt mens dette foregår, eller vil jeg protestere og kæmpe imod?

Jeg kunne selvfølgelig også gøre som Fili. Hun har en genial teknik, når der er noget, der ikke passer hende. Hun gør sig slap. Hun smider sig ganske enkelt ned, og nægter at røre sig ud af flækken. Og det er faktisk noget, man gør alt for lidt; gør sig slap. Men selv dét vil næppe hjælpe i denne situation.

Så til de sjove og hyggelige oplevelser, jeg har i vente:

 • Stille aftner foran pejsen med en god bog. Jeg tror jeg vil samle mig en ekstra fristende læsestak, fordi det har jeg fortjent. På én eller anden måde har man jo altid fortjent noget, ikke sandt?
 • Fastelavnsboller. Og rigtig mange af dem. Der er jo ikke mange situationer, som ikke bliver bedre af lidt sukker.
 • Tilbagetrækning i templet. 4 dage med gode venner, i stilhed og eftertænksomhed. Nok det allerbedste, når jeg skal tackle livets tarvelige anslag.

 • Italien. Må bestemt en tur til Italien. Ned og nyde enten den dybe sne eller det spirende forår – man ved aldrig helt, hvad man får i februar, udover at det bliver smukt.
 • Til Dallas, Texas. Fordi. Jamen fordi de umuligt kan klare sig uden mig, og fordi jeg har brug for at følge dem tæt, især her i begyndelsen. Venter dog nok med at tage derover, til de faktisk har et sted at bo, for svigermor i en lidt for lille Air BnB? Det vil jeg alligevel ikke udsætte den søde familie for.

Og så skal jeg i øvrigt, gennem hele måneden, flittigt undlade at tænke på, at efter februar kommer marts. Den dumme djævel, som bare aldrig gider arbejde for mig. Måske vil marts være rar ved mig i år?

Hvad er jeres planer for februar? Jeg ønsker jer alle en mægtig god måned, uanset om I skal være ude eller hjemme, i sne, i sol eller i mangetonet dansk gråvejr!

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Nei og nei, det er ikke greit å være farmor når barnet og barnebarnet drar så langt bort. Heldigvis er ikke verden så stor som den en gang var og Texas nærmere enn New Zealand, som hadde vært enda lenger borte. Heldigvis finnes FaceTime.

  1. Du har helt ret – og det er en stor trøst for mig! Knus herfra

 2. Åh, det bliver noget af en omvæltning for dig (og dem – men det er jo deres drøm). Du gør jo allerede en masse for at gøre dig selv godt, så det må du fokusere på.
  Min februar kommer i modsætning til din til at stå på børnebørn i flere weekender, dels pga. at faderen skal spille i sit band og moderen også har aftaler, dels pga. at de skal sætte hus i stand og gøre klar til at flytte pr. 1. marts.
  Derudover skal jeg have min sidste tur som turleder i Dansk Vandrelaug – motivationen til turlederiet har været dalende, og så må man tage konsekvensen, ellers bliver det surt for alle.

  1. Det lyder som en vidunderlig måned!! Og tak fordi du gør en indsats i vandrelauget, det er vi mange der nyder godt af. Trist at tilslutningen er dalende…

Comments are closed.