Nye sager i efterårsgarderoben

Da jeg for nylig viste min capsule wardrobe for efteråret, nævnte jeg, at jeg havde suppleret med en håndfuld nye sager, og dem vil jeg da lige vise jer. Der er lidt basis-ting, hvoraf flere er indkøbt som erstatninger for gamle udslidte yndlinge, og så er der et solidt tilskud af ekstravagant luksus.

capsule wardrobe

En stor skjorte i knitrende hvid poplin fra COS, der skal erstatte min højtelskede hvide skjorte, som jeg fik hældt foundation ud over, da jeg i al hast skulle pakke kufferten i Århus for nylig. En værdig erstatning, selvom jeg stadig er træt af, at jeg kunne være så klodset…

Dertil en langærmet sort skjorte og en kortærmet hvid fra Zara. Den hvide skal erstatte min hvide sommertop, hvor stoffet efterhånden er blevet så mørt, at trådene ganske enkelt falder fra hinanden, mens den sorte bare er et rent kærlighedskøb.

Endelig en tynd, grå strik, som dels fungerer som efterfølger til en tilsvarende sag, som er blevet så slidt, at jeg ikke længere kan være bekendt at gå med den, dels som souvenir fra en dejlig venindetur til Mallorca.

capsule wardrobe

Jeg har også købt en dejlig mønstret kjole fra H&M, som formentlig kommer til at hænge på mig hele efteråret og vinteren. Den er i et snit som klæder alle; løs uden at være voluminøs, med brede ærmer og en helt perfekt længde lige over knæet (den er længere end den ser ud på billedet!). Den har allerede tjent mig godt som både sensommer- og overgangskjole, og jeg forudser at den bliver nøjagtig ligeså skøn med kraftige tights og støvler senere.

Og så er der det med luksuskøbene. Det er sjældent mig selv, der står for den del – det overlader jeg ofte til ham min elskede, som har en langt mere flamboyant smag i accessories end mig, og som dermed får rykket mig lidt ud af min underspillede sort/hvid/grå komfortzone.

Den flotteste taske fra Etro, med et skønt etnisk broderi i fantastiske farver – og på det sidste billede et bælte som også stammer fra Etro, samt de betagende, totalt over-the-top støvler fra Chloe, som jeg har sukket efter i årevis.

Så har jeg vist også fået hvad jeg behøver. Og lidt til.

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Virkelig fede støvler. Dem forstår jeg godt, du faldt for.
  Jeg undrer mig over, at du hænger din strik. Jeg har altid mine i skuffer, da der ellers kommer bøjlemærker.
  Kh. Birgitte

  1. Jeg hænger kun tynd og let strik – mere chunky sweatre folder jeg, fordi de ellers bliver trukket ud af facon. Men de lette får lov at hænge, fordi jeg synes det er nemmere at overskue. Og ja – støvlerne er helt særlige )

 2. Anne says:

  Takk for at du deler dine nye innkjøp- alltid inspirerende 🙂 Og jeg liker at du blander dyrt og billig.

  1. Tak for de søde ord. Jeg tænkte egentlig at selve tøjet var lidt kedeligt – helt enkel basis, men jo altså det jeg bruger allermest. Og det køber jeg gerne billigt, fordi man efterhånden kan finde virkelig fin kvalitet i fx Zara, H&M og COS. Det giver også luft til at lege med de mere ekstravagante køb 😉

Comments are closed.