Søndags Snapshots i Århus

En fabelagtig uge, med solskin, Tivoli og dejlige Århus – og en pragtfuld babyfest i tilgift. Nogen gange bliver jeg lidt træt af mig selv, når jeg sådan uge efter uge henrykkes over den forgangne tid, men i øjeblikket er det altså bare således, at mit liv byder på voldsomt mange lykkestunder. Omstændighederne er også gode: min næstyndlingsårstid (ja, det er et ord), bortfløjne unger tilbage i reden, masser af sjove projekter og gode bøger… På den måde er det faktisk lidt svært at finde på noget at brokke sig over. Men bare vent til marts, så skal det nok komme 😉

århus

Den smukke gamle have. Den ser en kende efterårsslidt ud, men mon ikke fjerene er pudset, før portene igen slås op til Halloween? Har aldrig været til Halloween herinde, men det kunne da være sjovt at se, hvordan haven tager sig ud i uhygge-mode.

århus

Et lille udpluk af efterårets mange gode bøger. Jeg er i dén grad fremragende underholdt for tiden, og i næste uge skal jeg nok begynde at dele nogen af de fine læseoplevelser, jeg har haft på det sidste.

Århus. Jamen altså, Århus… Sådan en herlig by, med masser af både små, hyggelige kroge, og decideret kosmopolitisk stemning. Toppoint til Århus!

Vi har taget Århus 101-turen, med Den Gamle By, ARoS og slentreture langs åen og gennem Latinerkvarteret. Aldrig et skidt valg jo, og så meget desto mere indlysende når vi har svigerdatteren, som ikke tidligere har været i Smilets By, med os.

århus

I dag skal vi have en helt speciel babyfest herhjemme, efter brasiliansk forbillede, og det er aldrig kedeligt! Denne gang er det festivitas med et ganske særligt formål: forældrene (og alle gæsterne) skal finde ud af den ventede babys køn. Og hvordan finder de så ud af det? Jamen det gør de såmænd, når de vordende forældre linder på låget til en mægtig kiste, og heliumfyldte balloner i enten lyserød eller lyseblå går til vejrs. Og hvem har mon fyldt kisten? He he – det har undertegnede, som er virkelig skrap til at holde på en hemmelighed!

I næste uge tager jeg til Mallorca med Frk. T og hendes familie. Det var Frk. T der i sin tid var med til at starte bloggen, det er hende der styrer vores husholdning, fodrer vores hund (aka Fede Fili), og glæder os alle sammen hver dag. Vi skal til Mallorca for at fejre hendes runde fødselsdag – for lige om lidt er hun ikke længere Fiftyfabulous, men derimod Sixtyfabulous. Fabulous vil hun under alle omstændigheder altid være!

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Sikke nogle skønne fotos. Vi har planer om en tur til Århus i efterårsferie – nu glæder jeg mig endnu mere 🙂

  1. Åh, hvor kan I sagtens – dejlige Århus ❤️

 2. Nu blev jeg nysgerrig: Aarhus 101-turen? Er jeg håbløst gammeldags og for lidt rejsende 😉 Jeg kunne ikke google mig frem til løsningen – er det slang for standardturen rundt til highlights i Aarhus?
  Dine billeder er god reklame for Smilets By.

  1. Aarhus 101 er bare slang for de helt grundlæggende Aarhus ting, som man bare SKAL se – altså de absolutte highlights. Vi skar helt ind til benet, og nøjedes med at slentre rundt i midtbyen og Latinerkvarteret, og besøge Den Gamle By og Aros. Ville også gerne have nået Moesgaard og Dokk1, men det må blive næste gang 🙂
   Tak for den søde kommentar om billederne!

Comments are closed.