At pakke til festival

I næste uge forlader vi Italien for en kort bemærkning, for at tage på festival. Vi skal til SmukFest i Skanderborg, for første gang i mange, mange år.

Jeg er fan af hiking, med simpel mad og rustikke overnatninger i det fri – men jeg er ikke helt sikker på, at jeg er fan af festivallivet. Sidst jeg prøvede det, svor jeg at det aldrig ville ske igen, med mindre det var på hotel-måden, men ham min søde elskede har overtalt mig. Er ikke så skrap til det der med aldrig at gå tilbage til en fuser…

Satser på fortrinligt vejr og den deraf følgende rimelige komfort, men føler mig ikke desto mindre en smule udfordret på pakke-siden. At pakke til festival i bøgeskoven – hvordan gør man det?

Jeg tænker noget med jeans i alle afskygninger. Komfortable jeans, som kan tåle lidt af hvert, i forskellige længder, så man forholdsvist nemt kan tilpasse sig skiftende temperaturer. Får naturligvis kun brug for shorts, men… for en sikkerheds skyld!

Derudover må det være noget med masser af lag. T-shirts, tynde uldbluser og et par jakker, så man altid kan tage lidt af eller på undervejs. Og det betyder jo så også en stor, robust taske, som kan rumme alt det ekstra tøj, plus de almindelige nødvendigheder.

På vandreture pakker jeg altid mit tøj i små plastikposer, så det dels holdes tørt, dels er nemt at få fat i. Magter ikke helt det med at stå på hovedet i en skrækindjagende bunke af tøj, og satse på at dukke op med noget brugbart… Til gengæld har jeg denne gang den luksus, at jeg ikke skal slæbe alle mine ejendele på ryggen som en snegl, så jeg kan tillade mig at have mere end ét par bukser og to t-shirts med. Derfor pakker jeg i sæt, så jeg hver morgen bare kan nappe en pose, iføre mig indholdet, og tilføje sko og jakker.

at pakke til festival

Shorts, tanktop, t-shirt, uldtrøje, min elskede grafittijakke, og Birkenstocks. Gentag. Eventuelt under et regnslag…

På hygiejne/skønhedsfronten er planen at holde det hele på et minimum, og prøve at overbevise mig selv om, at det da er fuldstændig ok. Masser af vådservietter og tørshampo, med andre ord, og udstrakt tålmodighed. Tilsæt cocktails, og så går det hele nok 😉

at pakke til festival

Vådservietter til ansigt, hænder mm., en pålidelig deodorant (!!), tandbørste, sæbe og et af mine tynde, hurtigttørrende håndklæder.
Dagcreme med solfaktor, natcreme og serum.
Tørshampo, hårserum, elastikker (må også hellere pakke en kasket, til hvis garnet bliver helt umuligt).
Minimal makeup; farvet dagcreme med solfaktor (det bliver jo virkelig godt vejr!), blush og concealer.

Har garanteret overset en hel masse vigtige ting, men trøster mig ved tanken om, at alting er meget nemmere, når det er marineret i cocktails. Ses vi mon derovre?

Måske vil du også læse...

4 Comments

  1. I ønskes den bedste festival, med masser af fin musik og smukt vejr!
    Glæder mig til at høre om du bliver af- eller bekræftet i din forestilling om festivallivet (selv er jeg nemlig heller ikke den store fan, men man skal jo selvfølgelig aldrig sige aldrig) 😀

    1. Hahaha – det bliver spændende! Lige nu er jeg slet ikke sikker på succes 🙂

  2. Håper dere får det skikkelig kjekt og fine minner å se tilbake på. Jeg har aldri vært på festival og har ingen gode råd å gi. Det høres i alle fall fornuftig ut det du har pakket. Lykke til!

    Sommerklem fra Ingrid

    1. Jeg krydser fingre for at det bliver sjovt, men er helt ærligt nok lidt halvhjertet… de sidste par gange vi var afsted, var det øsende regnvejr, og det var slet ikke sjovt at leve i et plaskvådt telt i fire dage. Men denne gang håber jeg på solskin, god musik og godt selskab 🙂

Comments are closed.